یک متخصص تغذیه گفت:بدترین نوع چربی در شیرینی ها و بهترین نوع آن در مغزها و آجیل یافت میشود.»
دکتر مسعود کمیاگر در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»با بیان اینکه، افرادی که دارای رژیم غذایی هستند در ایام نوروز به دو صورت رفتار میکنند اظهار داشت:«دسته اول همانند گذشته برنامه غذایی خود در ایام نوروز را دنبال میکنند و با کاهش وزن به نتیجه ایده ال دست مییابند.»
وی افزود:«دسته دیگر با توجه به شرایط نوروز و دید و بازدید ها طبق نظر پزشک انرژی دریافتی خود را افزایش داده و تنها وزن خود را ثابت نگه میدارند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«به طور مثال، برنامه غذایی با دریافت 1200کالری انرژی، در ایام نوروز با صلاحدید پزشک متخصص تغییر کرده و انرژی دریافتی آن به 1500 کالری افزایش می یابد.»
کیمیاگربا اشاره به اینکه موز میوههای پرکالری و نا مناسب برای افراد چاق است گفت:«به منظور تأمین این مقدار انرژی میتوان از میوههای کم کالری مثل خیار و شیرینیهای کوچک استفاده نمود.» وی ادامه داد:«با توجه به اینکه شیرینیهای چرب و خامهای زود فاسد میشوند در ایام عید و مهمانیها باید از شیرینیهای کوچک و کم کالری استفاده کرد.»
این متخصص تغذیه اظهار داشت:«همچنین این افراد باید مصرف تننقلات و اجیل را به دلیل انرژی بالا و خاصیت چاق کنندگی به حداقل برسانند.»
کیمیاگر تصریح کرد:«در مسافرتها به منظور جلوگیری از افزایش وزن میتوان یک وعده غذایی را کامل و بقیه وعدهها را سبک میل کرد.»
وی بیان داشت:«افراد سالم با وزن ایدهال در ایام نوروز با مصرف میوه و رعایت برنامه غذایی سالم باید از افزایش وزن خود در ایام نوروز جلوگیری کنند.»
این متخصص تغذیه گفت:بدترین نوع چربی در شیرینی ها و بهترین نوع آن در مغزها و اجیل یافت میشود.» کیمیاگربا اشاره به اینکه مغزها می توانند جای یک وعده غذایی کامل را بگیرند اظهار داشت:«با وجودی که مغزها و اجیل دارای بهترین نوع چربی است ولی به دلیل انرژی بالا و خاصیت چاق کنندگی باید با احتیاط مصرف شوند.»