ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 اسفند 1392     |     کد : 68700

حضور ربات‌های هوشمند در یکی از دشوارترین آزمون‌های ورودی دانشگاه‌

محققان ژاپنی در حال توسعه ربات‌هایی هستند که از هوشمندی کافی برای حضور در آزمون ورودی دانشگاه‌های این کشور برخوردار باشند.

محققان ژاپنی در حال توسعه ربات‌هایی هستند که از هوشمندی کافی برای حضور در آزمون ورودی دانشگاه‌های این کشور برخوردار باشند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به گفته «هیدنائو ایوانه» از محققان آزمایشگاه فوجیتسو، ربات اقدام به تحلیل سوالات امتحان، تبدیل فرمول‌ها و معادلات به شکلی می‌کند که پیش از حل کردن بوسیله جبر، توسط رایانه قابل پردازش باشد.

مغز مصنوعی ربات اقدام به بررسی کلمات، اعداد و معادلات می‌کند تا صحیح‌ترین پاسخ را انتخاب کند.

شرکت فوجیتسو و موسسه ملی انفورماتیک ژاپن هدف از این تلاش را موفقیت ربات در آزمون ورودی دانشگاه توکیو تا سال 2021 و همچنین موفقیت در آزمون ورودی سایر دانشگاه‌های این کشور عنوان می‌کنند.

آزمون ورودی دانشگاه‌های ژاپن بویژه دانشگاه توکیو یکی از دشوارترین آزمون‌های جهان محسوب می‌شود.

هدف اصلی محققان از اجرای این پروژه، توسعه فناوری برای استفاده از ابزار تجزیه و تحلیل پیچیده ریاضیاتی است.


نوشته شده در   يکشنبه 18 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode