ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 28 شهريور 1405
شنبه 28 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1392     |     کد : 68380

دیدار رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئولین تشکلهای دینی شهرستان میانه با فرماندارجدید این شهرستان

رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئولین تشکلهای دینی شهرستان میانه با فرماندارجدید این شهرستان دیدار کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئولین تشکلهای دینی شهرستان میانه با فرماندارجدید این شهرستان دیدار کردند.



به گزارش روابط عمومی  اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام علی اصغرسعیدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی میانه به همراه رسول زاده کارشناس امور قرآنی این اداره و تعدادی از روحانیون و مسئولین تشکلهای دینی این شهرستان از جمله رئیس شورای هیئات مذهبی و رئیس کانون مداحان با اسماعیل حیدری آزاد معاون استاندار و فرماندار جدید شهرستان ویژه میانه دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی برگزار شد حجت‌الاسلام علی اصغر سعیدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی میانه ضمن عرض خیر مقدم به فرماندار جدید و آرزوی توفیق برای وی، به ارائه گزارشی از وضعیت فرهنگی تبلیغی و قرآنی شهرستان پرداخت و ابراز امیداروی کرد در سایه تدبیرات و حمایت های فرماندار جدید شاهد رشد و تعالی بیشتر وضعیت فرهنگی مذهبی شهرستان باشیم.

اسماعیل حیدری آزاد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه نیز درسخنان کوتاهی  ضمن ابراز خرسندی از دیدار با دست اندر کاران  تبلیغات اسلامی و تشکلهای دینی افزود: تشکلهای دینی و هیئات مذهبی برای اینجانب بسیار مهم و حائز اهمیت زیادی هستند و در آینده نزدیک با مسئولین هیئات مذهبی و مداحان شهرستان جلساتی ترتیب داده شود تا دیدارو گفتگو شود.

فرماندار جدید میانه تاکید کرد: ضمن حفظ سنتهای اصیل مذهبی باید با استفاده از روشهای نوین و جدید تبلیغی، جوانان را جذب این برنامه ها کرد تا مضامین و معارف دینی به‌عنوان سبک زندگی اسلامی به آنان منتقل گردد.

وی همچنین در خصوص پیگیری احداث مجتمع فرهنگی مذهبی قول مساعد دادند که این موضوع را در اولین فرصت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان  پیگیری خواهند کرد.


نوشته شده در   دوشنبه 12 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode