در حالي كه ميتوان از ميوههاي تازه استفاده كرد، چرا در چند سال اخير استفاده از ميوههاي خشك شده در بين مردم رواج يافته يا به اصطلاح مد شده است؟
البته از ديرباز، روش خشك كردن ميوهها براي استفاده از آنها در خارج از فصلشان در بين مردم باب بوده اما متاسفانه برخي از مردم بر اين باورند كه ميتوان ميوه خشك شده را جايگزين ميوه تازه كرد كه تصور كاملا اشتباهي است.
در واقع بخش قابل توجهي از ويتامينها و املاح و مواد مغذي ميوهها در فرايند خشك كردن از دست ميرود و آنچه باقي ميماند در واقع تفاله بدون آب ميوه است كه تنها كالري زيادي داشته و ميزان قند موجود در آن بيشتر از ميوه تازه است.
براي مثال يك فنجان ميوه خشك شده حدود 175 كالري و 45 گرم شكر دارد اما همين ميزان ميوه تازه تنها 70 كالري و 15 گرم شكر دارد كه تفاوت فاحشي است.
پزشكان توصيه ميكنند تا جاي ممكن از ميوه تازه استفاده شود و ميوههاي خشك تنها در صورت معذوريت براي مصرف ميوه تازه يا به عنوان مكمل در كنار ميوههاي تازه مصرف شوند .