در آستانه سالروز پیروزی شکوهمندانقلاب اسلامی،آحاد مردم مؤمن و ولایتمدار خطّه ورزقان همپای ملت غیور و رشیدایران اسلامی،مهیّای حضور حماسی در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی؛حجتالاسلام سیدحجت سیدی،مسؤول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورزقان با اعلام این خبر افزود:در فاصله یک روز مانده به مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۹۲،عطر حضور حماسی در لبیک به ندای امام خامنهای(مدّ ظلّه العالی)؛در فضای ورزقان به مشام می رسد.
وی تصریح کرد:فردا،اقشار مختلف مردم منطقه،اعم از خرد و کلان،روستایی و شهری،کارگر و کارمند و کشاورز و دانش آموز و دانشجو و روحانیت منطقه؛با حضور آگاهانه و پرشور در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن،ضمن بیعت مجدد با آرمانهای امام راحل عظیم الشأن(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی،بار دیگر پیام صلح، وحدت و بیداری امت اسلامی را به گوش جهانیان می رسانند.