مدیران موسسات قرآنی مردمی سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی چهارشنبه ۱۶ بهمن با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کرده و مسائل و مشکلات حوزه قرآنی را مطرح کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، خسرو اکبری کارشناس دارالقرآن الکریم با بیان این خبر افزود: در این دیدار که با حضور مسئول دارالقرآن الکریم و مدیران موسسات قرآنی مردمی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی و تعدادی از تشکلهای مردمی سایر نهادها در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، مدیر کل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نقش تشکلهای مردم نهاد را در تصمیم سازی و تولید فکر برای حل معضلات اجتماعی مهم ارزیابی کرد.
مهندس حسین قربانی نماینده موسسات قرآنی مردمی به بیان مسائل و مشکلات پیش روی جامعه قرآنی استان پرداخته و ایجاد جامعه سالم و قرآنی را در سایه حمایت همه جانبه از فعالیتهای قرآنی موسسات مردمی برشمرده و تقویت مادی و معنوی موسسات مردم نهاد را خواستار شد .