ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 27 شهريور 1405
جمعه 27 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 18 بهمن 1392     |     کد : 66959

مزین شدن به اخلاق قرآنی لازمه فعالیت درعرصه قرآنی است

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام علی صفری در گردهمایی مربیان وفعالان قرآنی شهرستان شبستر، مزین شدن به اخلاق قرآنی را لازمه فعالان این عرصه دانست.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجانشرقی، به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبستر اولین گردهمایی مربیان وفعالان قرآنی شهرستان شبستر باحضور فعالان عرصه قرآنی وفرهنگی در محل سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبستر برگزار شد.  حجت‌الاسلام علی صفری سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبستر باتأکید بر گسترش علوم قرآنی در جامعه اسلامی، به نتیجه گیری و مثمر ثمر واقع شدن فعالیت ها ی مربیان قرآنی توصیه نمود تا مربیان سطح علمی خود را ارتقاء داده و معلومات خود را با روشهای نوین آموزشی منطبق نمایند. وی در ادامه مزین شدن به اخلاق قرآنی را لازمه فعالان این عرصه دانست وتأکید کرد: مردم نگرش مثبت و دیدگاه خوبی به فعالان این عرصه دارند و این افراد نیز باید در گفتار، رفتار و کردار، حافظ جایگاه خود باشند و نتیجه انس با قرآن را با رفتار و گفتار خود نشان دهند. وی در ادامه تصریح کرد: فعالان این عرصه باید با کمترین اقدام، بیشترین خدمت را به قرآن و قرآن آموزان انجام دهند.

گفتنی است؛ در این گردهمایی تعدادی ازفعالان قرآنی شهرستان به بیان دیدگاههای خود در خصوص توسعه فعالیتهای قرآنی در سطح شهرستان پرداخته ونهایتا تصمیماتی جهت گسترش فعالیتهای قرآنی در قالب موسسات وخانه های قرآنی شهری وروستایی اتخاذ شد.


نوشته شده در   جمعه 18 بهمن 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode