ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 4 اسفند 1388     |     کد : 6603

اتحاد يكپارچه ايرانيان در مقابله با حمله نظامي

پايگاه اينترنتي كانترپانچ در مقاله‏اي با اشاره به تهديدات برخي مقامات آمريكايي عليه ايران نوشت: ژنرال "ديويد پترائوس " (David Petraeus) هشدار داد كه شليك حتي يك موشك به سمت ايران باعث خواهد شد تا تمام مردم به طور يكپارچه به حمايت از حكومت به پا خيزند...

 پايگاه اينترنتي كانترپانچ در مقاله‏اي با اشاره به تهديدات برخي مقامات آمريكايي عليه ايران نوشت: ژنرال "ديويد پترائوس " (David Petraeus) هشدار داد كه شليك حتي يك موشك به سمت ايران باعث خواهد شد تا تمام مردم به طور يكپارچه به حمايت از حكومت به پا خيزند.
به گزارش فارس، پايگاه اينترنتي كانترپانچ در مقاله‌اي به قلم پاتريك بيوكنان (Patrick J. Buchanan) نوشت: جمهوريخواهاني كه در حال شمارش كرسي‌هايي هستند كه پاييز امسال به دست خواهند آورد، بايد توجه داشته باشند كه "اوباما " هنوز يك برگ برنده در دست دارد كه آن را رو نكرده است.
به ادعاي نويسنده برگ برنده اوباما آغاز جنگ با ايران است؛ وي در اين‏باره ابراز داشت: اگر اوباما اعلام كند كه ما به اندازه كافي در مورد برنامه هسته‌اي ايران مذاكره كرده‌ايم و تحريم‌هايي كه در سال 2008 قول داده بود را اعمال كند، آمريكا در مسيري قرار خواهد گرفت كه سرانجامي به جز جنگ ندارد. چرا كه به اعتقاد وي "اگر اين جنگ اتفاق بيافتد، اين پاياني بر روياهاي حزب جمهوري‌خواه مبني بر در اختيار گرفتن چند كرسي بيشتر در مجلس نمايندگان و سنا خواهد بود. "
وي در ادامه به لايحه‏اي كه "هري ريد " (Harry Reid) به سنا برده اشاره كرده و نوشته است: هري ريد به خوبي مي‌داند كه با جنگ با ايران مي‌تواند انتخاب دوباره خود را تضمين كند. چندي پيش هري ريد لايحه‌اي را به سنا برد كه به موجب آن اين فرآيند سرعت بيشتري به خود مي‌گيرد. طبق مصوبه 2799 سنا هر شركتي كه به ايران صادرات بنزين داشته باشد با جريمه‌هاي سنگين مواجه خواهد شد.
وي سپس با بيان اين جمله كه ممنوعيت از ورود نفت و يا گاز به داخل يك كشور به مثابه آغاز جنگ است، به ذكر چند نمونه تاريخي در اين زمينه پرداخته است: در 1941، آمريكا دارايي‌هاي ژاپن را بلوكه كرد، چراكه آمريكا مدعي شده بود ژاپن پول نفتي را كه از آمريكا خريداري كرده نپرداخته است. آمريكا با اين شيوه قصد داشت ژاپن را تحت فشار قرار دهد تا از امپراطوري خود عقب نشيني كند و يا تنها از منابع نفتي در دسترس خود در خاور دور استفاده كند. تنها قدرتي كه قادر بود امپراطوري ژاپن و اقدامات آن در خاور دور را تحت تاثير قرار دهد "ناوگان پاسيفيك " آمريكا در بندر "پرل هاربر " (Pearl Harbor) بود.
"جمال عبدالناصر " مصري در 1967 تهديد كرد كه تنگه "تيران " (Tiran) در حد فاصل بين "درياي سرخ " (Red Sea) و "خليج عقبه " (Gulf of Aqaba) را به روي كشتي‌هايي كه به سمت "الات " (Elath) در سرزمين‌هاي اشغالي مي‌روند خواهد بست. اين كار باعث مي‌شد تا 95 درصد از ميزان نفت صادراتي به رژيم صهيونيستي كم شود. و پاسخ اسرائيل در اين زمينه چه بود؟ يك جنگ تمام عيار با مصر كه نيروي هوايي مصر را به كلي نابود كرد و نيروهاي خود را در "شرم الشيخ " و تنگه تيران مستقر كرد.
وي سپس با طرح اين سوال كه آيا ريد و همكاران او درصدد بودند تا قدرت چانه‌زني اوباما را بالا ببرند؟ نوشته است: خلاف اين قضيه درست است. با اصرار بر تحميل تحريم‌هاي بيشتر عليه ايران و نابود كردن مسير مذاكرات و شروع جنگي ديگر، سنا به دنبال اين است كه اوباما را تحت فشار قرار داده و آزادي عمل او را محدود كند - جنگ بر عليه تسهيلات هسته‌اي ايران كه در دسامبر 2007 سرويس‌هاي اطلاعاتي آمريكا اعلام كردند از سال 2003 ايران حركت به سمت ساخت سلاح‌هاي هسته‌اي را متوقف كرده است.
به گفته اين تحليل‏گر غربي رهبر جمهوري‌خواه، "ميچ مك كانل " (Mitch McConnell) اعلام كرده است كه سنا قصد دارد تا كنترل پرونده ايران را در دست بگيرد. " اگر دولت اوباما هيچ حركتي در قبال جمهوري اسلامي انجام ندهد، سنا بايد اين كار را انجام دهد. "
اين نويسنده آمريكايي با بيان اينكه تحريم ايران موجب اتحاد ايرانيان خواهد شد، افزوده است: قطع صادرات بنزين به ايران مستقيما طبقه متوسط اين كشور را تحت فشار قرار خواهد داد.
وي در ادامه با اشاره به گزارش‏هاي سرويس‏هاي اطلاعاتي آمريكا مبني بر صلح‏آميز بودن فعاليت‏هاي هسته‏اي ايران افزوده است: عليرغم تنش‌ها و هيجانات زيادي كه در مورد آزمايش بمب اتم از سوي ايران ايجاد شده است، سرويس‌هاي اطلاعاتي آمريكا همچنان معتقد هستند كه تحقيقات آنها درست بوده و ايران به دنبال دستيابي به بمب نيست.
به گفته بيوكنان اورانيوم با غناي كم كه در سايت "نطنز " غني شده است و براي آزمايش يك بمب كافي است، هنوز براي غني سازي بيشتر جهت استفاده در بمب برده نشده است. احمدي‌نژاد چند روز پيش به غرب پيشنهاد كرد كه اين اورانيوم را تحويل گرفته و در عوض سوخت راكتورهايشان را تحويل دهند. مراكز شناخته شده هسته‌اي ايران تحت نظارت سازمان ملل است. تعداد سانتريفيوژهاي فعال در نطنز به كمتر از 4000 رسيده است.
وي در همين رابطه تاكيد كرده است: اگر ايران به بمب دست يافته است، چرا "دنيس بلر " (Dennis Blair) رئيس سرويس اطلاعاتي آمريكا، نتايج گزارش سال 2007 خود را تغيير نداده است؟
اين تحليل‏گر غربي در ادامه به استقرار سيستم سپر موشكي آمريكا در خليج فارس اشاره كرده و نوشته است: سايت‌هاي سپر موشكي نيز در كشورهاي عربي استقرار مي‌يابند. ژنرال "ديويد پترائوس " (David Petraeus) چند روز پيش هشدار داد كه شليك حتي يك موشك به سمت ايران باعث خواهد شد تا تمام مردم به طور يكپارچه به حمايت از حكومت به پا خيزند.
وي با بيان اينكه با همه اين اوصاف، دوباره به طبل جنگ كوبيده مي‌شود، افزوده است: "ريچارد پايپز " - نماينده جمهوري‏خواه - كه يك ضميمه آنلاين در مورد مسائل داخلي است و توسط "جروزالم پست " منتشر مي شود- "چگونه رياست جمهوري اوباما را مي‌توان نجات داد: ايران را بمباران كنيد " - به اوباما فشار مي‌آورد كه براي تغيير وجهه عمومي خود يك ژست "دراماتيك " گرفته و به عنوان يك "ايدئولوژيست " تاثيرگذار دستور حمله نظامي به تاسيسات هسته‌اي ايران را صادر كند. پايپز ادامه مي‌دهد كه امروزه آمريكايي‌ها از جنگ حمايت مي‌كنند و اگر اولين بمب شليك شود به دور پرچم كشورشان به شادي خواهند پرداخت.
در پايان اين مقاله مي‏خوانيم: آيا اوباما فريب اين حرفها را خواهد خورد و يك جنگ ديگر را شروع خواهد كرد؟ و به گفته پايپز محافظه‌كاران را تحقير كرده و خود و حزب متبوعش را نجات خواهد داد؟ بايد منتظر بود و ديد.


نوشته شده در   سه شنبه 4 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode