ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 بهمن 1388     |     کد : 6549

تن ماهی جایگزین مناسبی برای فست‌فود است

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت:«تن ماهی به دلیل داشتن پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند جایگزین مناسبی برای فست‌فودها باشد.» ...


عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت:«تن ماهی به دلیل داشتن پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند جایگزین مناسبی برای فست‌فودها باشد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامت‌نیوز»، اظهار داشت:«بخش اعظمی از کلسیم مورد نیاز بدن از طریق مصرف ماهی برطرف می‌شود که متاسفانه سرانه مصرف این ماده غذایی در کشور بسیار پایین‌تر از استاندارد جهانی است.»
وی افزود:«همچنین ماهی سرشار از پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 است که می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«رابطه معکوسی بین مصرف ماهی و بیماری‌های قلبی و عروقی وجود دارد.»
وی ادامه داد:«طبق بررسی های انجام شده، در کشورهایی که مصرف ماهی بیشتر است میزان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز کمتر است، ماهی‌های کوچک نظیر کیلکا که هنگام پخت استخوان‌هایشان ذوب می‌شود منبع خوبی از کلسیم است و برای کسانی که نمی‌توانند شیر و فرآورده های لبنی استفاده کنند یک الگوی غذایی مناسب به شمار می‌رود.»
کیمیاگر تصریح کرد:«البته باید توجه کرد استفاده از نمک و سرخ کردن زیاد، اسیدهای چرب امگا 3 را خنثی می‌کند و برای بدن ارزش غذایی زیادی نخواهد داشت و به همین دلیل ماهی باید با ادویه‌های معطر، لیمو ترش و نارنج طعم‌دار شود تا بتوانیم به صورت بخارپز و آب‌پز استفاده کنیم.»
وی همچنین گفت:«ماهی‌های شمال و جنوب کشور از لحاظ غذایی تفاوتی با هم ندارند و می‌تواند منبع غذایی مفیدی برای بدن باشد، مصرف 2 بار در هفته ماهی،نیاز بدن را به مصرف گوشت های قرمز پر چرب برطرف می‌کند و می‌طلبد مسئولان این ماده غذایی را در سبد غذایی خانواده قرار دهند.»
این استاد دانشگاه افزود:«ماهی یک منبع غذایی ظریف است و بعضی از افراد به دلایل مختلف نمی‌توانند آن را استفاده کنند و به همین دلیل باید کلسیم و اسیدهای چرب امگا 3 را از منابع غذایی دیگر به دست آورند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«گردو و روغن‌های حاوی اسیدهای چرب امگا 3 جایگزین مناسبی برای ماهی محسوب می‌شود.»
دکتر کیمیاگر، تن ماهی را جایگزین مناسبی برای فست‌فودها عنوان کرد و اظهار داشت:«تن ماهی تا حدود زیادی نیاز بدن به اسیدهای چرب امگا 3 و پروتیین‌ها برطرف می‌کند و می‌توان هفته‌ای یکبار تن ماهی و خود ماهی را مصرف کرد.»
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد:«با توجه به شیوه زندگی و مشغله افراد، استفاده از غذاهای آماده اجتناب ناپذیر است و استفاده از تن ماهی جایگزین مناسبی برای فست فودها به شمار می‌رود.»


نوشته شده در   پنجشنبه 29 بهمن 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode