ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 16 دي 1392     |     کد : 65165

فلفل دلمه اي، محافظ سلامت

فلفل دلمه اي در رنگ هاي متفاوت يافت مي شود، از جمله قرمز، زرد و سبز. اين گياه منبع عالي ويتامين A،C، بتاکاروتن، کاروتنوئيد و ليکوپن است. اين گياه کم چربي و کم کالري که کلسترول خون را افزايش نمي دهد، خواص ديگري نيز دارد که به بعضي از خواص آن اشاره شده است.


سلامت نیوز : فلفل دلمه اي در رنگ هاي متفاوت يافت مي شود، از جمله قرمز، زرد و سبز. اين گياه منبع عالي ويتامين A،C، بتاکاروتن، کاروتنوئيد و ليکوپن است. اين گياه کم چربي و کم کالري که کلسترول خون را افزايش نمي دهد، خواص ديگري نيز دارد که به بعضي از خواص آن اشاره شده است.

روند سوخت و ساز بدن را تقويت مي کند.

از آن جا که کالري کمي دارد، در کاهش وزن موثر است. ميزان تري گليسريد خون را پايين مي آورد و کالري سوز است.

با ترشح مايعات گوارشي، از سوءهاضمه پيشگيري مي کند.

ويتامين C و A موجود در آن که آنتي اکسيدان هاي قوي محسوب مي شود، از آسيب رساني راديکال هاي آزاد به اعصاب، سلول ها و رگ هاي خون پيشگيري مي کند.

کپساسين موجود در فلفل دلمه اي به سلول هاي سرطاني امکان فعاليت نمي دهد.

کپساسين (Capsaicin) در اين گياه مانع از انتقال درد به سيستم مرکزي مي شود.

ويتامين C آن، گلبول هاي سفيد را در مقابله با عفونت ها تحريک مي کند. در نتيجه سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند.

ويتامين C و فلاوانوئيد موجود در آن از مشکلات تنفسي مانند عفونت ريه، آسم، خس خس سينه و ... پيشگيري مي کند.

منبع : روزنامه خراسان


نوشته شده در   دوشنبه 16 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode