حجتالاسلام تقوی:
فتنه گران نباید جایگاهی در نظام داشته باشند
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: فتنه گری یکی ازآسیب های انقلاب و خط قرمزنظام است و فتنه گرانی که در برابربت فتنه خضوع میکنند نباید هیچ مقامی درجمهوری اسلامی داشته باشند.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشوربه گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی،سید رضا تقوی ظهر یکشنبه در همایش بزرگداشت روز بصیرت و میثاق
با ولایت به مناسبت حماسه نهم دی، با اشاره به پیشتازی مردم آذربایجان در صحنه های مختلف کشور گفت: پیشتازی مردم آذربایجان در صحنه های مختلف کشور به خصوص در مقابله با فتنه گران سال ۸۸ در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است.
وی افزود: مقابله با فتنه گری برای هر نظام و انقلابی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و مقابله با فتنه گران در هر انقلاب و نظامی ضروری است.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور به مولفه های اصلی به وجود آمدن فتنه اشاره کرد و گفت: همسویی و همکاری در محافل خارجی و داخلی، فعال شدن عناصر قدرت طلب در چارچوب خواسته های دشمن، هنجار شکنی و عبور از مرزهای قانونی و اردو کشی در خیابان ها از مولفه های اصلی به وجود آمدن فتنه ۸۸ به شمار می رود.
تقوی شناسایی لایه های فتنه را در نظام ضروری دانست و افزود: شناسایی لایه های فتنه در نظام بسیار مهم است و باید لایه های درونی و بیرونی فتنه شناسایی و بطور دقیق تبیین شود.
وی شبهه افکنی، بی بصیرتی، قدرت طلبی و نارضایتی برخی از افراد در کشور را بسترهای مناسب برای فتنه دانست.
تقوی با اشاره به ویژگی های فتنه گران که باعث ایجاد آشوب در نظام می شوند، گفت: سطحی نگری و عاجز بودن از فهم مسائل، تندروی های افراطی و عافیت طلبی از ویژگی های مهم فتنه گران در ایجاد آشوب است.
همایش همایش بزرگداشت روز بصیرت و میثاق با ولایت به مناسبت نهم دی ماه با همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی و ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی استان در مصلی اعظم امام خمینی (ره) برگزار شد.