ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 26 شهريور 1405
پنجشنبه 26 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 14 دي 1392     |     کد : 65038

پیامبر اکرم(ص)در حقیقت تابلوی زیبا و ارزشمندی از نشانه های الهی بود

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت:پیامبر اکرم(ص)در حقیقت تابلوى زیبا و ارزشمندى است که نشان دهنده ارزشهاى الهى و آیات کمال و جمال الهی بود.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی،حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری در جلسه تفسیر ویژه مدیران ادارات و دستگاههای استان بمناسبت ۲۸ صفر گفت:علت حدوث اسلام پیامبرعظیم الشان اسلام و علت بقاء آن حضرت فاطمه زهرا(س) و امامان معصوم بودند.

وی افزود:اسلام دین علم است. دین معارف است. یکی از عظمت‌های حضرت رسول اعظم صلی الله علیه و آله این است که معارفی که در قسمت الهیات و خداشناسی و مبداء ومعاد و رشته‌های دیگر عرضه داشته است استوارترین و منطقی‌ترین معارف است.

گفتنی است: جلسه تفسیر هفته آینده ویژه مدیران در دیوان محاسبات استان با تفسیر آیه ۱۵۹ سوره بقره در روز یکشنبه ۱۵ دی ماه برگزار خواهد شد.


نوشته شده در   شنبه 14 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode