ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 بهمن 1388     |     کد : 6458

حمايت آمريكا از اسرائيل مانع برقراري امنيت و ثبات در منطقه است

كميته مردمي مقابله با محاصره نوار غزه امروز تاكيد كرد كه حمايت مستمر آمريكا از رژيم صهيونيستي در تجاوزگري خود عليه ملت فلسطين مانع برقراري امنيت و ثبات در منطقه است...

 
كميته مردمي مقابله با محاصره نوار غزه امروز تاكيد كرد كه حمايت مستمر آمريكا از رژيم صهيونيستي در تجاوزگري خود عليه ملت فلسطين مانع برقراري امنيت و ثبات در منطقه است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، اين كميته در بيانيه مطبوعاتي خود گفت: دولت آمريكا در برخورد با ملت فلسطين منصفانه عمل نمي‌كند و در درخواست خود از اشغالگران اسرائيلي براي كاهش محاصره غزه جدي نيست.
وي افزود: اين درخواست آمريكا در راستاي كمك به اسرائيل براي مقابله با گزارش كميته تحقيقات بين‌المللي درباره جنگ 22 روزه عليه نوار غزه صورت گرفت كه در آن تاكيد شده، اسرائيل جنايت جنگي عليه فلسطيني‌ها در طول اين جنگ مرتكب شده است.
كميته مردمي مقابله با محاصره در بيانيه خود دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي را مسئول كامل ادامه محاصره غزه براي سومين سال پياپي دانست و گفت: دولت آمريكا اگر صادقانه تمايل به برطرف كردن رنج و مشكلات ملت فلسطين داشت، اسرائيل را براي پايان دادن به اين محاصره كه مغاير با همه ارزش‌ها و منشور‌هاي بين‌المللي حقوق بشري است، زير فشار قرار مي‌داد.
اين بيانيه تاكيد كرد: رفع محاصره وظيفه‌اي بشردوستانه، اخلاقي و قانوني است كه بايد در سريعترين زمان ممكن انجام شود و جامعه بين‌المللي بايد مسئوليت‌هاي خود را درقبال رنج و مشكلات مستمر ناشي از اين محاصره برعهده گيرد.
اين كميته از دولت آمريكا خواست تا در سياست‌هاي خود درقبال مسئله فلسطين تجديد نظر كند زيرا "حمايت مستمر آمريكا از اسرائيل در سياست‌هاي تجاوزگرانه‌اش عليه ملت فلسطين تنفر و احساس مورد ظلم واقع شدن را تقويت مي‌كند و امنيت و ثبات و صلح را تحقق نمي‌بخشد ".
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواست‌هاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي دائم گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري مي‌كند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي مدت اندكي باز كرده و بار ديگر مي‌بندند و اجازه ورود كمك‌هاي بشردوستانه كمي به اين منطقه داده‌ مي‌شود كه اين وضعيت، مردم نوار غزه بويژه بيماران و مجروحان فلسطيني را با مشكل جدي مواجه كرده‌ است.
رژيم صهيونيستي از 27 دسامبر سال 2008 تا 18 ژانويه 2009 ميلادي به مدت 22 روز نوار غزه را آماج حملات خود قرار داد كه درجريان آن بيش از يكهزار و 450 فلسطيني شهيد و پنج هزار و 500 نفر ديگر زخمي شدند و سه ميليارد دلار به ساختار زيربنايي اين منطقه زيان وارد شد.
دولت مصر همچنين درحال احداث ديواري فولادي با همكاري آمريكا در مرز خود با نوار غزه است كه به گفته ناظران سياسي، هدف از ساخت آن تشديد محاصره نوار غزه است.


نوشته شده در   يکشنبه 18 بهمن 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode