حجتالاسلام حمید حسن جهان:
نفرات برتر مسابقات قرآنی تسنیم و تلاوت در آذربایجان شرقی معرفی شدند
مسئول دارالقران الکریم آذربایجان شرقی از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی تلاوت و تسنیم در آذربایجان شرقی و معرفی نفرات برتر این مسابقات خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین حمید حسن جهان صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگارضمن اعلام این خبر افزود: دومین دوره مسابقات قرآنی تسنیم ویژه کارکنان دستگاه های فرهنگی زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری با حضور ۲۸ نفر از کارمندان و همسران آنها در بخش های حفظ دو و پنج جزء، قرائت و مفاهیم برگزار شد که در نهایت شش نفر از این تعداد بهعنوان نفرات برتر معرفی شدند.
وی در خصوص مسابقات سراسری و استانی تلاوت نیز اظهار داشت: اولین دوره این مسابقات در دو بخش حفظ کل قرا‹ کریم با حضور قاریان مسلط به مفاهیم پنج جزء نخست و نیز بخش قرائت برگزار شد که در ابتدا ۵۴۳ نفر در آن ثبت نام کردند اما در نهایت بدلیل شرایط ویژه شرکت در این مسابقات که حفظ هشت قطعه برای برادارن بالای ۱۶ سال و پنج قطعه برای خواهران و برادران زیر ۱۶ سال بود، ۳۴۸ نفر از شهرستان ها در مرحله استانی شرکت کردند.
مسول دارالقران الکریم آذربایجان شرقی در ادامه افزود: در نهایت ۲۷ نفر ازآقایان و ۳۷ نفر از بانوان شرکت کننده در مسابقات قرآنی تلاوت به مرحله استانی راه یافتند که از این میان ۲۰ نفر بهعنوان منتخبین استانی مسابقات قرآنی تلاوت انتخاب شدند.
حجتالاسلام حسن جهان به برگزاری اولین دوره تربیت مدرسان قرآنی در آذربایجان شرقی نیز اشاره و تصریح کرد: اولین دوره تربیت مدرسان قرآنی با حضور ۴۵ نفر از آقایان و بانوان و با رویکرد تربیت نیروهای متخصص قرآنی برگزار شد و در این دوره فشرده دو هفته ای شرکت کنندگان از آخرین آموزش های قرآنی اساتید کشوری بهره مند شدند.