ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 24 آبان 1392     |     کد : 62626

گفت‌وگوی تلفنی پوتین با اسد/ تمجید از دمشق به خاطر حضور در ژنو2 و کمک در پرونده شیمیایی

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد رئیس جمهور سوریه پیشرفت‌ نابودی تسلیحات شیمیای در سوریه و آمادگی برای حضور در کنفرانس ژنو2 را بررسی کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد رئیس جمهور سوریه پیشرفت‌ نابودی تسلیحات شیمیای در سوریه و آمادگی برای حضور در کنفرانس ژنو2 را بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم ، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه درگفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد رئیس جمهور سوریه پیشرفت‌ امحای تسلیحات شیمیایی در سوریه و آمادگی برای حضور در کنفرانس ژنو2 را بررسی کرد.

دفتر رسانه‌ای کاخ کرملین اعلام کرد که پوتین در این تماس نگرانی خود را از برخورد «ظالمانه گروه‌های تندرو » با مسیحیان و اقلیت‌های دینی در سوریه ابراز کرده است.

در بیانیه کرملین آمده است که پوتین بر تلاش های روسیه با همکاری شرکایش برای فراهم کردن مقدمات برگزاری ژنو 2 تاکید کرد .

پوتین آمادگی بشار اسد را برای ارسال هیئتی از سوریه برای شرکت در کنفرانس ژنو 2 مثبت ارزیابی کرد.



ولادیمیر پوتین در این گفت‌وگوی تلفنی ابراز امیدواری کرد که دولت سوریه تمام توان خود را برای کاهش رنج های شهروندان و صلح بین طوایف مختلف این کشور به کار گیرد.



بر اساس این بیانیه، دو طرف بر اهتمام مشترک خود برای ادامه همکاری ها دو جانبه تاکید کردند.



بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز از پوتین به علت پشتیبانی این کشور از ملت سوریه تقدیر و تشکر کرد.


نوشته شده در   جمعه 24 آبان 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode