ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 23 دي 1388     |     کد : 6192

درگيري‌هاي ديني در رژيم صهيونيستي شدت يافته است

سخنان خاخام ارشد ارتش رژيم صهيونيستي مبني بر رد خدمت نظامي دختران در ارتش موجب خشم صهيونيست‌ها شد...

سخنان خاخام ارشد ارتش رژيم صهيونيستي مبني بر رد خدمت نظامي دختران در ارتش موجب خشم صهيونيست‌ها شد.
به گزارش فارس، در مقاله‌اي به قلم "نبيل عودة " يكي از نويسندگان عرب كه در پايگاه خبري "الحوار المتمدن " منتشر شد با اشاره سخنان "آويخاي رانتسكي " خاخام ارشد ارتش اسرائيل مبني بر "رد خدمت دختران در ارتش " نوشت: موضع خاخام ارشد ارتش يهود در ارتباط با خدمت نظامي دختران در ارتش موجب خشم صهيونيستها شده است.
در اين مقاله آمده است: خاخام ارشد ارتش در سخناني خدمت نظامي دختران در ارتش را مخالف با شريعت يهود دانسته و اظهار داشته است: وي از سال 1951 هيچ فتوايي مبني بر مجاز بودن دختران به خدمت در ارتش صادر نكرده كه البته خود اين سخنان را تكذيب مي‌كند، اما روزنامه عبري "هاآرتص " گفته‌هاي چهار شاهد را كه تاييد مي‌كنند اين سخنان توسط خاخام ارشد گفته شده، منتشر كرد.
افكار عمومي در رژيم صهيونيستي بيش از آنكه از خدمت نكردن دختران در ارتش عصباني باشند، بدليل سخنان رتبه نخست ديني ارتش درباره اصول دين يهود خشمگين شده‌اند.
نبيل عودة در اين نوشتار با بيان اين‌كه صرف نظر از انديشه سياسي صهيونيست‌ها و موضع اين رژيم در ارتباط با جنگ و صلح در خاورميانه مي‌نويسد: در ارتش اسرائيل دختران متعصبي هستند كه اكنون مي‌توانند مانند ديگر جوانان تندرو صهيونيستي خدمت در ارتش را رد كنند.
به گفته اين نويسنده: اكثريت مطلق كساني كه از اين سخنان خشمگين شده‌اند، اين سخنان را اهانت به زنان مي‌دانند هرچند كه رابطه صهيونيست هاي تندرو نيز با دين تنها در رابطه با اعياد ديني و مناسبت‌هاي ملي خلاصه مي‌شود.
اين مقاله با اشاره به اين‌كه علي‌رغم وجود اسناد ارائه شده در روزنامه‌ها، سخنگوي ارتش نيز سعي در تكذيب سخنان نقل شده از رونتسكي را دارد، آمده است: اكنون سخن از دو نظر كاملا متناقض در اسرائيل است: بخش ليبرال كه قيود ديني را رد كرده و شامل يهودياني مي‌شود كه عقايد آنها به عقلانيت لائيك نزديك‌تر است، اين دسته هيچ مشكلي در ابراز عقايد خود حتي اگر كفرآميز باشند، ندارند و دسته دوم بخش متعصب ديني كه با حصارهايي كه حتي سلاح هسته‌اي هم نمي‌تواند آن را در هم بشكند، محصور شده‌اند.
در ادامه با بيان اين‌كه اكنون ما در اسرائيل شاهد درگيري صهيونيست‌هاي لائيك و صهيونيست‌هاي تندرو ديني هستيم، آمده است: سيطره ارزش‌هاي لائيك در ميان صهيونيست‌ها به حدي است كه لائيك‌ها از قدس و تبديل آن به شهر محافظه‌كاران متعصب كه صهيونيست‌هاي تندرو بر آن تسلط دارند در هراسند، گروهي كه در مقايسه با تل‌آويو كه شهري باز و داراي اسلوب اروپايي است، داراي تعصب شديد ديني هستند.
در ادامه تاكيد شده است: مي‌توان جريان متعصب ديني در اسرائيل را جريان وهابيت صهيونيستي معرفي كرد تا جايي كه آنها با نصب تابلوهايي زنان را از رفت‌وآمد در محله‌هاي خود با لباس نامناسب برحذر مي‌دارند و يا اين‌كه براي حفظ آنچه آن را قداست شنبه مي‌نامند، حاضرند معركه‌اي سخت به راه انداخته و دست به خونريزي زنند.
نويسنده با اشاره به سخني از حضرت عيسي بن مريم (ع) در مورد شنبه كه مي‌فرمايد: شنبه در خدمت انسان است، نه انسان در خدمت شنبه مي‌نويسد: معناي اين جمله اشاره به اين مطلب دارد كه اين روح انساني است كه داراي قداست است نه عقايد بت پرستانه.
اين مقاله در پايان مي‌افزايد: نكته مهم، تاثير درگيري‌ و نزاع صهيونيست‌هاي لائيك و متعصبين، بر زندگي ساكنين عادي سرزمينهاي اشغالي است.
 


نوشته شده در   چهارشنبه 23 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode