ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 29 مهر 1392     |     کد : 61569

تماشای سه بعدی فیلم بدون نیاز به عینک/ سینماهایی که شما را به درون فیلم می برد

پژوهشگران کره ای شیوه نوینی برای عرضه یک تصویر پانورامیک 270 درجه ای ارائه کرده اند که می تواند دیوار های سینما را برای نمایش بهتر تصویر به پرده اصلی بیافزاید.

پژوهشگران کره ای شیوه نوینی برای عرضه یک تصویر پانورامیک 270 درجه ای ارائه کرده اند که می تواند دیوار های سینما را برای نمایش بهتر تصویر به پرده اصلی بیافزاید.
به گزارش خبرگزاری مهر، این شیوه که Screen X نام دارد توسط یک سینمای زنجیره ای در کره جنوبی ارائه و در فستیوال بین المللی فیلم بوسان در هفته گذشته عرضه شد.

متخصصان می گویند این فناوری تجربه همه جانبه تری را به سینما می آورد.

این فناوری به نسخه افقی شده IMAX تشبیه شده – فرمتی که اندازه بزرگ تر و شفافیت بیشتری نسبت به فلیم های معمولی دارد.

در این شیوه فیلم سازان به طور همزمان از سه دوربین برای تصویربرداری از یک صحنه از زوایای مختلف استفاده می کنند تا اثر "فراگیر" وسیع تری ایجاد کنند.

به گفته طراحان این صفحه نمایش، فضای رو به روی فرد در سینما کاملا پر می شود و عمق جدیدی از تصویر را برای تماشاگر فراهم می کند.

این در حالی است که وقتی که این نمایشگر جدید برای تماشاچیان فستیوال بوسان عرضه شد مردم نمی دانستند به چپ، راست یا مستقیم نگاه کنند.

برخی از تماشاگران می گویند:" با این صفحه نمایش احساس می کنی درون فیلم هستی."

گفته می شود هر سالن نمایش برای این نمایشگر حدود 139 هزار و 300 تا 185 هزار و 800 دلار هزینه برمی دارد.

تا پایان اکتبر این سیستم در 31 سینمای کره جنوبی نصب و راه اندازی می شود.


نوشته شده در   دوشنبه 29 مهر 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode