ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 15 دي 1388     |     کد : 6114

غذاي پرچرب سبب التهاب روده‌ها مي‌شود

محققان با مطالعه روي موشهاي آزمايشگاهي دريافته‌اند كه رژيم غذايي پرچرب سبب افزايش التهاب در روده مي‌شود...

محققان با مطالعه روي موشهاي آزمايشگاهي دريافته‌اند كه رژيم غذايي پرچرب سبب افزايش التهاب در روده مي‌شود.
متخصصان علوم تغذيه مي‌گويند؛ سرطان روده - راست روده، سومين سرطان شايع در جهان است كه با رژيم غذايي غربي ارتباط مستقيم دارد.
رژيم غذايي غربي حاوي چربي زياد و فيبر، ويتامين D و كلسيم اندك است. اكنون گروهي از دانشمندان به سرپرستي محققان دانشگاه راكفلر نشان داده‌اند كه وقتي موشها با چنين رژيم غذايي تغذيه مي‌شوند چه اتفاقي براي بافتهاي روده مي‌افتد. اين اتفاق در واقع يك واكنش التهابي است كه ناشي از رژيم غذايي غربي است و فرايندهاي سرطان زايي را فعال مي‌سازد.
نتايج اين تحقيق كه در مجله تغذيه به چاپ رسيده نشان مي‌دهد: افزايش مصرف گوشت قرمز، گوشت فرآورده شده و الكل خطر ابتلا به سرطان روده را تشديد مي‌كند در حالي كه مصرف رژيم غذايي حاوي فيبر زياد، شير و كلسيم اين خطر را كاهش مي‌دهد.
رژيم غذايي غربي هم چنين تعداد ماكروفاژها را كه سلولهاي مرتبط با التهاب در روده هستند، افزايش مي‌دهد.
اين اطلاعات نشان مي‌دهد كه افزايش ماكروفاژها و فشار اكسيديته مكانيسم‌هاي اوليه‌اي هستند كه سرطان زايي رژيم غذايي غربي را موجب مي‌شوند. 


نوشته شده در   سه شنبه 15 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode