مراسم عزاداري و سخنراني به مناسبت سالروز شهادت امام محمد تقي جواد الائمه (ع) درمسجد بازار شهر ميانه با حضور مسئولين اداره تبليغات اسلامي اين شهرستان برگزار شد.





به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي ، مراسم سوگواري و سخنراني به مناسبت سالروز شهادت نهمين پيشواي معصوم حضرت امام محمد تقي جواد الائمه(ع) با حضور روحانيون ، مداحان و سرپرستان هيئات مذهبي ، جمعي از مسئولان شهر ، بازاريان و کسبه و اقشار مختلف مردم و جوانان روز يکشنبه 14 مهرماه از ساعت 8:30 الي 10:30 صبح در مسجد بازار شهر ميانه برگزار شد . بعد از عزاداري و مداحي توسط مداحان اهلبيت(ع) و قرائت دعاي توسل ،حجت الاسلام علي اصغر سعيدي رئيس اداره تبليغات اسلامي ميانه به ايراد سخنراني پرداخت .ايشان با ذکر حديث ( ثَلاثٌ مِنْ عَمَلِ الاْبْرارِ: إقامَةُ الْفَرائِض، وَاجْتِنابُ الْمَحارِم، واحْتِراسٌ مِنَ الْغَفْلَةِ فِي الدّين )از امام جواد(ع) که سه چيز از كارهاي نيكان است: انجام واجبات الهي، ترك و دوري از گناهان، مواظبت از غفلت در مسائل و احكام دين . افزود : اگر در يک جامعه به واجبات عمل شود و زمينه هاي ارتکاب گناهان حذف و رعايت مسائل و احکام ديني ساري و جاري گردد رحمت و برکات الهي روز افزون و بسياري از مسائلي که امروز جوامع ما گرفتار آن هستند برطرف خواهد شد و حيات طيبه اسلامي به معناي حقيقي آن در متن جامعه و خانواده ها محقق خواهد شد.
اين مراسم با همکاري اداره تبليغات اسلامي و تشکلهاي وابسته ، انجمن اسلامي اصناف و بازار و مجمع امور صنفي شهرستان ميانه برگزار شد .