بررسيها نشان ميدهد: سير يکي از قديميترين گياهان مورد مصرف غذايي و دارويي بوده که استفاده از آن در کاهش ميزان کلسترول خون و خطرات ناشي از بروز بيماري هاي قلبي عروقي نقش اساسي دارد.
نتايج تحقيقات نشان ميدهد: مواد اصلي و موثر سير نسبت به هوا و به ويژه حرارت حساس بوده که هر چه بيشتر حرارت داده شود خواص آن کمتر شده و بهتر است به صورت خام و له شده مصرف شود.
پزشکان به افراد باسابقه ابتلا به بيماري ترومبوز توصيه ميکنند؛ براي جلوگيري از تجمع پلاکتها از سير در وعدههاي غذايي خود استفاده کنند.
گفتني است، بوي سير قابل رفع نيست و ترکيبات گوگردي که مسئول بوي سير هستند در بازدم از ريه و با عرق از بدن خارج مي شوند لذا فقط برخي مواد خوشبو کننده ميتوانند به طور موقت و جزيي بوي سير را کاهش دهند.