ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 10 دي 1388     |     کد : 6054

چرا بعضي‌ها بعد از سير شدن به خوردن ادامه مي‌دهند؟

محققان به سرنخ‌هاي تازه‌اي دست يافته‌اند كه نشان مي‌دهد چرا برخي افراد بعد از سير شدن باز هم به خوردن ادامه مي‌دهند...

محققان به سرنخ‌هاي تازه‌اي دست يافته‌اند كه نشان مي‌دهد چرا برخي افراد بعد از سير شدن باز هم به خوردن ادامه مي‌دهند.
شرايطي را تصور كنيد كه گرسنگي شما را مقابل فروشگاه مواد غذايي و سوپرماركت ميخكوب مي‌كند و به دليل اينكه معده‌تان خالي است در نهايت تصميم مي‌گيريد كه با كيسه پر از مواد خوراكي و البته كيف پول خالي به خانه برگرديد.
تحقيقات پيشين نشان مي‌دهد كه هورمون گرسنگي موسوم به «گرلين» كه هنگام گرسنگي در بدن توليد مي‌شود در واقع روي مغز تاثير مي‌گذارد تا چنين رفتاري از انسان سر بزند. اما در يك پژوهش جديد كه در موشهاي آزمايشگاهي انجام شده، دانشمندان مركز پزشكي دانشگاه جنوب غرب تگزاس در آمريكا نشان دادند كه هورمون گرلين هم چنين در مغز برخي از افراد باعث مي‌شود كه آنها حتي پس از سير شدن به طور كامل نيز به خاطر لذت بردن از غذا، به خوردن ادامه دهند.
دكتر جفري زيگمن مي‌گويد: آنچه ما نشان داديم اين است كه گاهي ممكن است مردم در جستجوي خوردني‌هايي باشند كه برايشان بسيار لذت بخش است حتي در مواقعي كه كاملا سير هستند و هيچ دليلي براي اين كار ندارند جز اين كه مغزشان به آنها ديكته مي‌كند.
دانشمندان اين ارتباط را در گذشته در مورد لذت مصرف كوكائين و الكل شناسايي كرده بودند. اين محققان هم چنين دريافتند كه متوقف كردن فعاليت هورمون گرلين از ايجاد اين احساس و ميل به خوردن افراطي در موشها جلوگيري مي‌كند. در گام بعدي اين تحقيق، محققان به دنبال شناسايي مدارهاي عصبي خواهند بود كه در مغز عملكردهاي «گرولين» را تنظيم مي‌كنند تا از اين طريق بتوان براي جلوگيري از پرخوري راهي مناسب پيدا كرد.


نوشته شده در   پنجشنبه 10 دي 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode