ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 1 خرداد 1405
جمعه 1 خرداد 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 19 شهريور 1392     |     کد : 59301

مهمترین پیام انقلاب اسلامی تغییر سبک زندگی در جهان معاصر است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مهمترین پیام انقلاب اسلامی تغییر سبک زندگی در جهان معاصر است و سبک زندگی باید بر اساس فرامین اسلامی و دستورات خداوند باشد.

حجت الاسلام خاموشی:
مهمترین پیام انقلاب اسلامی تغییر سبک زندگی در جهان معاصر است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مهمترین پیام انقلاب اسلامی تغییر سبک زندگی در جهان معاصر است و سبک زندگی باید بر اساس فرامین اسلامی و دستورات خداوند باشد.

به گزارش خبرنگار مهر از شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی عصر دو شنبه در جمع فرهیختگان، دانشجویان و اساتید در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه مهمترین پیام انقلاب اسلامی تغییر سبک زندگی در جهان معاصر است، اظهار داشت: در سبک زندگی اسلامی استکبار ستیزی، ظلم ستیزی، دفاع از مظلوم، کمک به مسلمانان دیگر، توسعه امر به معروف و نهی از منکر، توسعه زکات و روزه و... نهفته است.

وی ادامه داد: سبک زندگی اسلامی باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد و برای ترویج دین بر اساس فرامین اسلامی باید شناخت کاملی از دین حاصل شود.

حجت الاسلام خاموشی تاکید کرد: فرهنگ جنبه معنایی جامعه است و در فرهنگ جنبه معنایی و یک زبان گویای عملی مشاهده می شود که این موضوع در ابعاد فردی و اجتماعی متبلور می شود.

رئیس تبلیغات اسلامی گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام و همت والای مردم ایجاد شد و در جهان امروز گفتمان خود را عرضه می کند و در مقابل جریاناتی که از جانب استکبار و صهیونیسم پشتیبانی می شود اسلام و فرهنگ انقلاب را قبول ندارند و برای عرضه محصولات ضد بشری خود تلاش می کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اذعان داشت: فضای رسانه نقش موثر در جهان دارد و دشمنان انقلاب اسلامی با قطع شبکه های تلویزیون ایران اسلامی در سراسر دنیا شبکه های کفر را در ماهواره های خود جای داده و از ارزشهای ضد الهی پشتیبانی می کنند.

وی اذعان داشت: پیام انقلاب اسلامی آنقدر عمیق بوده است که دشمنان نظام به دنبال این هستند که انقلاب اسلامی در کشورهای اسلامی توسعه نیافته و ایران اسلامی مقتدر به الگوی جهانی تبدیل نشود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: سبک زندگی عرضه شده توسط غرب سبک زندگی شهوانی و مادی گرایی ضد معنویت الهی است، اما در سبک زندگی ایرانی مهمترین نکته راه و روش و الگوهای اسلامی است.

وی عنوان کرد: ما در انقلاب اسلامی هر چیز را به عنوان معنویت قبول نداریم و در حال حاضر عرفانهای نوظهور یک نوع معنویت خود ساخته هستند که ما این عرفانها را به عنوان معنویت قبول نداریم.

وی اظهار داشت: معنویت در اسلام و انقلاب ما بر گرفته از عرفان ناب قرآن و کلام و سیره اهل بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه در سبک زندگی با تهاجم هم جانبه به سنت به زبان، خط، لباس، نمادها و حتی انحراف در دین، معماری شهرها و خانه ها و ... روبرو هستیم، بیان کرد: تهاجم همه جانبه را می توان با فرهنگ غنی اسلامی و انقلابی از بین برد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: فضای مجازی می تواند یکی از ابزارهای توسعه فرهنگهای بیگانه در جامعه ما باشد که می توان آن را به عنوان فرصتی بزرگ برای نشر معارف اسلام و انقلاب اسلامی به اقصی نقاط جهان مورد توجه قرار داد.

حجت الاسلام خاموشی با بیان اینکه در شناخت فضای مجازی و ترویج سبک زندگی اسلامی سه اصل ضروری است، ادامه داد: شناخت صحیح سبک زندگی اسلامی ایرانی، آگاهی از ظرفیت های فضای مجازی، شناخت دشمن و روشهای دشمن و بهره برداری از فضای مجازی مهمترین اصل در شناخت فضای مجازی و ترویج سبک زندگی اسلامی است.


نوشته شده در   سه شنبه 19 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode