ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 13 دي 1404
شنبه 13 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 13 شهريور 1392     |     کد : 58942

درمان سرطان با باکتری های دست ورزی شده

پزشکان با استفاده از فناوری ژنتیک، باکتری دست ورزی شده ای را برای مبارزه با سرطان رشد دادند.





پزشکان با استفاده از فناوری ژنتیک، باکتری دست ورزی شده ای را برای مبارزه با سرطان رشد دادند.



به گزارش خبرگزاری مهر، این باکتری که عضو خانواده کلستریدیوم و مرتبط با باکتری عامل مسمومیت حاد غذایی و باکتری بیمارستانی C. difficile است، توسط دانشمندان مهندسی شده تا حاوی ژنی شود که می تواند به آنها در مبارزه با تومورها کمک کند.

دانش پژوهان انگلیسی می گویند این باکتری سلول های سرطانی را شکار و سپس نوعی آنزیم آزاد می کند که سلول های تومور را در برابر داروهای سرطان حساس می سازد.

این باکتری هنوز در مراحل اولیه رشد است اما این محققان امیدوارند طی پنج سال آینده آزمایش های آن را آغاز کنند.

در حال حاضر از جراحی، شیمی درمانی و پرتو درمانی برای درمان سرطان استفاده می شود که این شیوه های تهاجمی، عوارض جانبی جدی در بر دارند.

دانشمندان در سراسر جهان تلاش می کنند با استفاده از فناوری های نوین از جمله نانو فناوری و ژنتیک شیوه های جدیدتر و کم تهاجمی تری برای درمان سرطان ارائه کنند تا شانس زنده مانده مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.


نوشته شده در   چهارشنبه 13 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode