ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 25 مرداد 1392     |     کد : 58056

باغ وحش سگ را به جای شیر جا زده بود

یک باغ وحش چینی که یک سگ نژاد تبتی را به جای شیر آفریقایی جا زده بود نه تنها به طور موقت تعطیل شد بلکه موجب خنده و تفریح کاربران اینترنتی هم شده است.


یک باغ وحش چینی که یک سگ نژاد تبتی را به جای شیر آفریقایی جا زده بود نه تنها به طور موقت تعطیل شد بلکه موجب خنده و تفریح کاربران اینترنتی هم شده است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، روزنامه محلی جینگهوا شیبائو در شماره امروز جمعه خود نوشت: یک باغ وحش شهر لوئوهان در استان هنان چین که در برخی از قفس هایش حیوانات دیگری را به جای حیوان اصلی نگهداری می کرد و سر بازدیدکنندگان را کلاه می گذاشت، از سوی مقامات به طور موقت تعطیل شد.

باغ وحش لوئوهان به دلیل این حقه بازی از مردم پوزش خواسته است.

بسیاری از رسانه های چینی پس از افشای این مساله خبر آن را منتشر کرده و توجه عموم را به سوی این باغ وحش جلب کردند. از جمله مقامات باغ وحش یک سگ بزرگ یالدار قهوه ای مایل به قرمز نژاد تبتی را در قفسی گذاشته بودند که روی پلاکارد آن نوشته شده بود: شیر آفریقایی!

این کار موجب گول خوردن یک پسر بچه 6 ساله نشد که از شنیدن صدای واق واق سلطان حیوانات به شدت حیرت کرده بود.

همچنین یک روباه سفید به عنوان پلنگ در قفسی نگهداری می شد. یک سگ دیگر را به جای گرگ به تماشای بازدیدکنندگان گذاشته بودند. درعین حال، دو جونده در قفس مارها بودند.

این حقه بازی های باغ وحش روی شبکه های اجتماعی چینی موجب خنده و تفریح کاربران شده است.

مقامات پارکی که این باغ وحش در آن قرار دارد تنها توضیحی که داده اند این است که باغ وحش حقه باز از سال 1998 به یک شرکت خصوصی واگذار شده بود.


نوشته شده در   جمعه 25 مرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode