ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 25 مرداد 1392     |     کد : 58038

سیبها تردی خود را از دست داده اند

نتایج یک تحقیق نشان می دهد که گرمایش زمین عامل از دست رفتن بخشی از حالت تردی سیب شده و سیبهای شیرینتری برداشت می شود.


نتایج یک تحقیق نشان می دهد که گرمایش زمین عامل از دست رفتن بخشی از حالت تردی سیب شده و سیبهای شیرینتری برداشت می شود.به گزارش خبرگزاری مهر، یک تیم تحقیقاتی با تحلیل اطلاعات به دست آمده از سال 1970 تا 2010 در دو باغ میوه در ژاپن اعلام کرده است که شواهد واضحی مبنی بر این موضوع وجود دارد که تغییرات جوی بر مزه و بافت سیب تأثیرگذار بوده است.

این تیم تحقیقاتی در مقاله ای که در مجله نیچر ساینتیفیک ریپورتس ( گزارشهای علمی طبیعت) منتشر کرده آورده اند: تمام تغییرات از این دست، ممکن است در نتیجه شکوفه دادن زود هنگام و دمای بالا در فصل رشد محصول باشد.

سالانه حدود 60 میلیون تن سیب تولید می شود که این میزان موجب شده سیب سومین میوه پرطرفدار در دنیا باشد.

تحقیقات پیشین نشان می دهد که گرمای هوا روی زمان شکوفه دادن درختان سیب تأثیر گذار بوده و برداشت محصول نیز تحت تأثیر تغییرات در دمای هوا و بارش باران قرار گرفته است.

باغهایی که در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفته اند دونوع از محبوبترین سیبها در جهان را تولید می کنند که در این تحقیق به آنها Fuji و Tsugaru گفته شده است.

علت انتخاب این دو باغ این بود که آنها هیچ تغییر مدیریتی و یا تغییری در ذرات خاک زراعتی در دوره های طولانی نداشتند از این رو عوامل غیر جوی چون ارتقا فناوری در باغ در تغییر سیبها مورد توجه قرار نمی گیرد.

اطلاعات جمع آوری شده طی سالها معیارهایی را چون اندازه های غلظت اسید و شکر، استحکام میوه درنظر گرفته است.

این تحقیق کاهش اسیدی شدن میوه اما افزایش غلظت شکر طی زمان را نشان می دهد.



نوشته شده در   جمعه 25 مرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode