دكتر حميدرضا حقيقي، متخصص تغذيه مي گويد: برخي چربيهاي غذايي ميتوانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند.
وي اظهار كرد: برخي چربيها ميتوانند بر مغز اثر بگذارند و مانع از صدور فرمان چاقي شوند. از جمله اين نوع چربيها ميتوان به اسيدهاي پالميتيك كه در كره و پنير موجود هستند، اشاره كرد.
وي افزود: به عبارت ديگر غذاهاي چرب، اسيدهاي چرب را به مغز ميرسانند و به طور غير مستقيم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولين و لپتين (هورمون مهار كننده اشتها) و دو هورمون مسئول كنترل وزن ميشوند و به اين ترتيب ديگر مغز براي توقف غذا خوردن فرماني صادر نميكند و فرد دچار چاقي ميشود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: اسيدهاي پالمتيك سبب افزايش اشتها و اسيدهاي اولئيك كه در روغن زيتون وجود دارند، سبب كاهش اشتها ميشوند.