دكتر حميدرضا حقيقي متخصص تغذيه اظهار كرد: برخي چربيهاي مواد غذايي ميتوانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا گفت: برخي چربيها ميتوانند بر مغز اثر گذاشته و مانع از صدور فرمان چاقي شوند از جمله اين نوع چربيها ميتوان به اسيدهاي پالميتيك كه در كره و پنير موجود هستند، اشاره كرد.
وي افزود: به عبارت ديگر غذاهاي چرب ، اسيدهاي چرب را به مغز ميرسانند و به طور غيرمستقيم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولين و ليپتين و 2 هورمون مسوول كنترل وزن ميشوند و به اين ترتيب ديگر مغز براي توقف غذا خوردن فرماني صادر نميكند و فرد دچار چاقي ميشود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: اسيدهاي پالمتيك سبب افزايش اشتها و اسيدهاي اولئيك كه در روغن زيتون وجود دارند، سبب كاهش اشتها ميشوند.