ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 22 آذر 1404
شنبه 22 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 12 تير 1392     |     کد : 56005

افزایش چشمگیر ورود گردشگران تابستانی به تبریز

شهردار تبریز گفت: با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان، سیل ورود مسافران و گردشگران تابستانی به تبریز در روزهای اخیر همچنان رو به افزایش است.

شهردار تبریز گفت: با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان، سیل ورود مسافران و گردشگران تابستانی به تبریز در روزهای اخیر همچنان رو به افزایش است.
خبرگزاری فارس: افزایش چشمگیر ورود گردشگران تابستانی به تبریز
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین با اعلام این مطلب افزود: شرایط مناسب اقلیمی و آب‌ و ‌هوای خنک و دلپذیر تابستانی تبریز در کنار زیبایی‌های شهری، قدمت، تاریخ، فرهنگ و جاذبه‌های گردشگری موجود در این شهر از جمله عوامل و دلایل موثر در رغبت سال به سال مسافران و گردشگران نوروزی و تابستانی برای انتخاب شهر تبریز به عنوان هدف گردشگری است و این امر باعث شده‌ در سال‌های اخیر این شهر در ردیف گردشگرپذیرترین شهرهای ایران اسلامی معرفی و انتخاب شود.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های کلان مدیریت شهری تبریز برای ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها و بسترهای گردشگری در این شهر خاطرنشان کرد: آماده‌سازی و تجهیز پارک‌ها و بوستان‌های محلی به ویژه پارک‌های مسافر، نصب و راه‌اندازی چادرهای اقامتی در داخل پارک‌ها برای مسافران، نوسازی و مرمت سرویس‌های بهداشتی موجود در سطح شهر، راه‌اندازی و تقویت اتوبوس‌های تبریزگردی، استقرار راهنمایان گردشگری، چاپ و توزیع بروشور و نقشه‌های راهنمای استان برای هدایت و راهنمایی مسافران، آماده‌سازی موزه‌های تحت مدیریت شهرداری، اجرای طرح از من بپرس، تنظیف و آماده‌سازی محیط شهری برای پذیرایی مناسب از میهمانان، اجرای طرح نهضت آسفالت و رفع مشکلات موجود در معابر و خیابان‌های سطح شهر، رنگ‌آمیزی و نوسازی مبلمان شهری، حذف و برچیدن آلودگی‌های بصری و مناسب‌سازی محیط از جمله اقدامات موثر شهرداری تبریز و سازمان‌های تابعه در راستای استقبال از میهمانان و مسافران ورودی به تبریز در ایام باقی‌مانده از تابستان به شمار می‌رود.

شهردار تبریز در ادامه از آمادگی کامل و حداکثری ستاد تسهیلات سفرهای تابستانی شهرداری تبریز برای ارائه خدمات مناسب به مسافران و گردشگران خبر داد و ابراز امیدواری کرد امسال نیز شهر تبریز در ردیف شهرهای موفق در حوزه گردشگری قرار گیرد.


نوشته شده در   چهارشنبه 12 تير 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode