ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 12 دي 1404
جمعه 12 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1392     |     کد : 55338

چرا بعضی‌ها میهمانی رفتن و بعضی خانه ماندن را دوست دارند؟

محققان دانشگاه کورنل مدعی هستند که توانسته‌اند دلیل تمایل برخی انسان‌ها به گذران وقت در میهمانی‌ها را کشف کنند و اینکه چرا انسان‌های دیگر بیشتر خانه ماندن را ترجیح می‌دهند.



همشهری‌آنلاین: محققان دانشگاه کورنل مدعی هستند که توانسته‌اند دلیل تمایل برخی انسان‌ها به گذران وقت در میهمانی‌ها را کشف کنند و اینکه چرا انسان‌های دیگر بیشتر خانه ماندن را ترجیح می‌دهند.
به گزارش ایسنا، بر اساس این پژوهش مغز افراد درونگرا و برونگرا در شیوه واکنش آنها به تجربیات متفاوت است.

این تحقیقات نشان داده که برونگراها بیشتر به ارضاء فوری تمایلاتشان گرایش دارند در حالیکه درونگراها با تحریک بیش از حد، مضطرب می‌شوند.

برونگراها بیشتر توجه خود را به چهره افراد معطوف می‌کنند در حالیکه درونگراها بیشتر به جزئیات کوچکتر توجه می‌کنند که دلیل عدم علاقه این افراد به محیط‌های بسیار محرک را توجیه می‌کند.

محققان در این پژوهش بر روی گروهی از دانشجویان برای شناسایی ترکیبی از افراد درونگرا و برونگرا کار کردند.

به این افراد داروی ریتالین که برای درمان بیش‌فعالی مورد استفاده بوده، ارائه شد. این دارو مغز را به تولید ماده شیمیایی دوپامین برای احساس خوب تشویق می‌کند.

سپس از داوطلبان خواسته شد تا یک فیلم را مشاهده کرده و محققان بطور همزمان ارتباط آن را با آزادسازی دوپامین در مغز بررسی کردند.

این کار با بررسی رفتار شرکت‌کنندگان مانند ظاهر آنها و سرعت ضربه‌زدن انگشتان آنها انجام شد.

این آزمایش نشان داد افراد برونگرا در نتیجه محیط هجوم دوپامین را تجربه می‌کنند در حالیکه در درونگراها چنین چیزی وجود نداشت. در نتیجه محققان به این نتیجه رسیدند که درونگراها از تفاوت‌های بنیادی در شیوه عملکرد مغزشان برخوردارند.

در همین زمینه:


نوشته شده در   سه شنبه 28 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode