ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 خرداد 1392     |     کد : 54739

کشف فسیل‌های 9 میلیون ساله کر‌گدن و اسب در مراغه‌

کارشناسان حفاظت محیط زیست مراغه در یک حفاری یک ماهه فسیل‌های جدیدی با 9 میلیون سال سن از دل خاک بیرون آوردند.


کارشناسان حفاظت محیط زیست مراغه در یک حفاری یک ماهه فسیل‌های جدیدی با 9 میلیون سال سن از دل خاک بیرون آوردند.

خبرگزاری فارس: کشف فسیل‌های 9 میلیون ساله کر‌گدن و اسب در مراغه‌



غلامرضا زارع امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مراغه اظهار کرد:‌ این فسیل‌ها در محدوده‌ای به مساحت بیش از 800 متر مربع پراکنده است.

وی افزود: در این حفاری همزمان فسیل‌های سرهفت کرگدن، چند‌ اسب، زرافه و فیل به دست آمده است.

زارع ‌با بیان اینکه این حفاری‌ها تا یک ماه دیگر نیز ادامه خواهد داد، افزود: این فسیل‌ها در عمق دو متری از سطح خاک قرار گرفته‌اند.

زارع اضافه کرد: در صورت امکان این فسیل‌ها در محل خود به موزه صحرایی تبدیل و یا این فسیل‌ها برای بازسازی به اداره حفاظت محیط زیست مراغه منتقل می‌شود.

کارشناسان حفاظت محیط زیست مراغه گفت: منطقه فسیلی که تازه کشف شده در محله سیزده آبان مراغه قرار گرفته است.

منطقه فسیلی مراغه با 40 هزار هکتار وسعت با داشتن فسیل‌های 7 تا 12 میلیون ساله حیوانات مهره‌دار و بزرگ جثه به بهشت فسیل‌شناسی مشهور است و شهرت جهانی دارد.


نوشته شده در   دوشنبه 13 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode