به گفته محققان رژيمي که سرشار از غذاهاي چرب و مواد فراوري شده است، افسردگي را به دنبال خواهد داشت.
محققان کالج لندن همچنين به اين نتيجه رسيدند که رژيمهاي حاوي ميوه و سبزيجات تازه و ماهي ميتواند از افسردگي جلوگيري کند.
محققان دو گروه از افراد را مورد مطالعه قرار دادند؛ گروه اول کساني که غذاي سالم مصرف ميکردند، سيگار نمي کشيدند و ورزش روزانه داشتند و گروه دوم کساني که گوشتهاي فراوري شده، غذاي سرخ شده، محصولات لبني پر چرب و دسرهاي شيرين مي خوردند.
در پايان مشخص شد، افرادي که غذاي سالم مصرف ميکردند 26 درصد احتمال بروز افسردگي در آنها کمتر از کساني است که رژيم آنها سرشار از غذاهاي فراوري شده بود؛ در اين افراد 58 درصد ابتلا به افسردگي بيشتر از ديگران است.
محقان براي اين ادعاي خود چند دليل آوردهاند؛ اول اينکه مقدار زياد آنتي اکسيدان موجود در ميوه و سبزي اثر محافظتي دارد همانطور که، در تحقيقات گذشه هم به اثبات رسيده بود که آنتياکسيدانها احتمال ابتلا به افسردگي را کاهش ميدهند.
دليل دوم اينکه اسيدهاي چرب اشباع نشده موجود در ماهي به دليل تحريک مغز براي فعاليت بيشتر، از افسردگي پيشگيري ميکنند.