ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 23 ارديبهشت 1392     |     کد : 53738

ساخت آچار الكترونیكی قابل تنظیم برای مصارف صنعتی

محققان كشور موفق به ساخت آچار الكترونیكی قابل تنظیم شدند. این آچار انواع مهره را به صورت اتوماتیك باز وبسته می كند و در حین كار با آن نیازی به چرخاندن آچار حول محور مهره نیست.


محققان كشور موفق به ساخت آچار الكترونیكی قابل تنظیم شدند. این آچار انواع مهره را به صورت اتوماتیك باز وبسته می كند و در حین كار با آن نیازی به چرخاندن آچار حول محور مهره نیست.

'سینا منصوری' یكی از اعضای تیم سازنده این آچار الكترونیكی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: آچار الكترونیكی قابل تنظیم قابلیت بازو بسته كردن طیف وسیعی از پیچ و مهره های شش گوش در اندازه های مختلف را داراست و با استفاده از مكانیزم « سه فك متحرك » كه در این آچار به كار رفته است می تواند زمانی كه بر سر مهره قرار می گیرد به طور اتوماتیك مهره را با هر اندازه بیابد، آن را مهار كند و سپس باز كند یا ببندد.
وی افزود: در آچار الكترونیكی قابل تنظیم با روشن شدن موتور، فك ها با حركت رفت و برگشتی به دنبال مهره با هر اندازه ای می گردند و به محض این كه مهره را بیابند و مهاركنند، حركت رفت و برگشتی متوقف و حركت محور كلی آغاز می شود كه نتیجه آن باز و یا بسته شدن مهره است.
این محقق خاطرنشان كرد : از دیگر ویژگی های این آچار این است كه برخلاف آچارهای بكس و آچار پیچ گشتی های برقی و همانند آچارهای دو سر روی آن كاملا باز است و قابلیت دارد مهره هایی را كه بر روی پیچ های بلند و یا لوله ها بسته می شوند، به خوبی باز و بسته كند.
وی افزود: این آچار درهنگام كار، فضای كمی را اشغال می كند و مكانیزم عملكرد آن در فضاهای محدود بسیار راهگشاست به این صورت كه در محیط هایی كه فضایی برای چرخاندن دسته آچار وجود ندارد این آچار تنها با چرخش محور سه فك متحرك می تواند مهره را باز و بسته كند.
تیم سازنده این آچار شامل سینا منصوری ، امیرعلی شریفیان و سید علی احمدی هستند . این اختراع در نهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی برای نخستین بار برای جذب سرمایه گذار برای تولید انبوه ارایه شد.


نوشته شده در   دوشنبه 23 ارديبهشت 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode