ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 9 آبان 1388     |     کد : 5333

آمريكا مقابل ايران شكست خورده و درمانده است

يك هفته‌نامه معتبر آمريكايي وابسته به نومحافظه‌كاران اين كشور به ناموفق بودن...

يك هفته‌نامه معتبر آمريكايي وابسته به نومحافظه‌كاران اين كشور به ناموفق بودن سياست‌هاي آمريكا مقابل ايران اذعان كرد و نوشت كه تلاش‌هاي آمريكا پس از پيروزي انقلاب اسلامي براي جلوگيري از رسيدن ايران به اهداف خود شكست خورده است.

به گزارش فارس، "مايكل لدين " مشاور اسبق امنيت ملي آمريكا، در مقاله‌اي كه در جديدترين شماره هفته‌نامه "ويكلي استاندارد " منتشر شد با اشاره به سياست‌هاي آمريكا مقابل ايران نوشت: نمي‌دانيم عملكرد ما در افغانستان و عراق تا چه اندازه درست بوده است و نمي‌دانيم كه تا چه ميزان اهداف مهم و اساسي خود را از دست داده‌ايم ولي تا زماني كه نتوانيم بر ايران غلبه كنيم در هر بار مجبوريم كه مقابل هر شورشي يا نافرماني‌اي راهبردي جديد تعيين كنيم.

مايكل لدين از شخصيت‌هاي نومحافظه‌كار و تندرو ضد ايراني آمريكا و از هواداران براندازي نظام جمهوري اسلامي از طريق ايجاد آشوب‌هاي قومي است.

وي در اين مقاله با اعتراف به قدرت ايران به عنوان قدرت برتر مخالفان آمريكا آورده است كه "هيچ امري مثل سقوط رژيم ايران نمي‌تواند در كمك به بهبود اوضاع منطقه [طبق خواست آمريكا] موثر و سازنده باشد. ما در جنگي طاقت‌فرسا هستيم و ايران قلب قدرت مخالف [آمريكا] است.

ويكلي استاندارد در اين مقاله آورده است: شعار معروف "مرگ بر آمريكا "ي ايراني‌ها فقط براي مصرف داخل [ايران] نيست بلكه اين امر نشان دهنده نقطه اتكاي اساسي سياست خارجي ايران و رجال ديني اين كشور است كه بخشي از جبهه جهاني را مانند سوريه، روسيه، اريتره، چين، كوبا، ونزوئلا، نيكاراگوئه، بوليوي و سازمان‌هايي مانند حزب‌الله [لبنان] ، حماس و جهاد اسلامي، عليه آمريكا رهبري مي‌كنند.

بنا بر اين گزارش، نويسنده مقاله با اشاره به ناتواني مقامات آمريكايي در مقابل ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي نوشت: هيچ يك از روساي جمهوري آمريكا از زمان پيروزي انقلاب اسلامي ايران تاكنون آمادگي رويارويي با پيامدهاي جنگ ايران عليه آمريكا را نداشته است و در بيشتر اوقات مسئولان [آمريكايي] به اين حقيقت اعتراف نمي‌كردند كه ايران از همه توان خود استفاده مي‌كند و هر كاري كه در توانش باشد انجام مي‌دهد تا بر ما غلبه كند و ما را براندازد.

وي با بيان اين ادعا كه ايران از تروريسم حمايت مي‌كند، به كمك آمريكا به "مير حسين موسوي " و "مهدي كروبي " دو نامزد انتخابات دهم رياست جمهوري ايران اشاره كرد و نوشت: مير حسين موسوي و مهدي كروبي دو تن از سران اصلاح‌طلب ايران قول دادند تا ايران ديگر از تروريسم حمايت نكند و درهاي تاسيسات هسته‌اي خود را برابر بازرسان بين‌المللي باز كنند ولي آمريكا كمكي محدود به اين دو ارائه كرد.

ويكلي استاندارد در ادامه افزود: ايران موفق شد تا در رويارويي با تلاش‌هاي شكست خورده آمريكا براي متوقف كردن تهران از رسيدن به اهداف خود، حق خود را در [برخورداري از] فناوري هسته‌اي در سطح بين‌المللي به اثبات برساند.

اين هفته‌نامه آمريكايي از اعطاي جايزه صلح به "باراك اوباما " رئيس جمهوري آمريكا بشدت انتقاد كرد و وي را زماني شايسته دريافت آن دانست كه از شبكه‌هاي تلويزيوني ضد ايراني در خارج از ايران حمايتي بيشتر مي‌كرد.

اين هفته‌نامه نوشت: اوباما زماني مي‌توانست جايزه صلح نوبل را دريافت كند كه كمك‌هاي بيشتري به شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني [ضد] ايراني اروپا و آمريكا ارائه مي‌كرد و همچنين از سازمان‌ها و برنامه‌هايي كه در حوزه اينترنت و ضد فيلترينگ كار مي‌كنند حمايت بيشتري به عمل مي‌آورد.

مايكل لدين همچنين نوشت: چنين اقداماتي نه تنها سخت نيست بلكه از اقداماتي مانند مذاكره با رجال ديني ايران براي تغيير موضع هسته‌اي آن يا پذيرفتن ايران هسته‌اي به مراتب ساده و آسان‌تر است.

لدين افزود: چنين اقداماتي از لحاظ راهبردي و اخلاقي حتي منطقي‌تر است و بدون ترديد جهان را مي‌توان در مرتبه و وضع بهتري قرار داد.

 


نوشته شده در   شنبه 9 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode