ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 12 دي 1404
جمعه 12 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 12 ارديبهشت 1392     |     کد : 53149

مطهری، قهرمان مبارزه با انحراف بود

رئیس رسانه ملی در نهمین همایش جهانی حكمت مطهر گفت: برجستگی كم‌نظیر شهید مطهری، شجاعت او در طرح صریح تفكرات اسلامی و مقابله با انواع انحرافاتی بود كه مبارزه با آنها می‌توانست هزینه‌های زیادی را بر وی تحمیل كند.

ضرغامی در همایش حكمت مطهر:
مطهری، قهرمان مبارزه با انحراف بود


رئیس رسانه ملی در نهمین همایش جهانی حكمت مطهر گفت: برجستگی كم‌نظیر شهید مطهری، شجاعت او در طرح صریح تفكرات اسلامی و مقابله با انواع انحرافاتی بود كه مبارزه با آنها می‌توانست هزینه‌های زیادی را بر وی تحمیل كند.

او قهرمان مبارزه با انحراف بود و جانش را نیز در این راه تقدیم كرد. عزت‌‌الله ضرغامی با اشاره به اخلاق‌مداری و سعه‌‌صدر شهید مطهری در شنیدن صداهای مخالف گفت: این ویژگی‌ها باعث ‌شد تا گوهر ارزشمند روشنگری‌های او فدای حاشیه‌های محیطی نشده و از تأثیرگذاری حداكثری برخوردار باشد.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در سال‌هایی كه علم‌زدگی، غرب‌زدگی و موج مادی‌گرایی و سكولاریسم و التقاط بر جوامع دانشگاهی و نخبگانی حاكم بود، او اصیل‌ترین اعتقادات اسلامی را با مستدل‌ترین بیان و روان‌ترین قلم به تشنگان علوم و معارف اسلامی عرضه كرد.

ضرغامی با اشاره به ویژگی‌های خوارج از دیدگاه شهید مطهری گفت: تقدس‌مآبی و تقوای ظاهری؛ جهل و كج‌فهمی و نیز تنگ‌نظری و كوته‌بینی مهم‌ترین عواملی بود كه نتوانست عدالت علوی را در جامعه اسلامی تحمل كند.

رئیس رسانه ملی افزود: براساس تفكرات و پیش‌بینی‌های شهید مطهری كه به‌صراحت در كتاب‌های او هست، اندیشه منحط خوارج؛ تفكرات اشعری‌گری؛ جمود ابن‌تیمیه و نهضت وهابی‌گری، قشری‌‌گری معاصر مذهبی در روشنفكرمآبان غرب‌زده، اخباری‌گری در شیعه و همچنین برداشت‌های مادی‌گرایانه از قرآن مانند گروهك فرقان؛ در هر زمان و به نوعی در جوامع اسلامی بروز می‌كند و تنها راه مقابله با آن،‌ بیان مستحكم و مستدل دیدگاه‌های حكمای اسلامی است كه برگرفته از قرآن كریم؛‌ كلمات رسول اكرم(ص) ‌و ائمه اطهار(علیهم‌السلام) است.

علی لاریجانی: آثار مطهری مورد توجه نسل حقیقت​جو است

علی لاریجانی نیز طی سخنانی در این همایش به آرا و اندیشه‌های شهید مطهری تاكید كرد: شهید مطهری یك اسلام‌شناس همه‌جانبه بود كه در علوم مختلف اسلامی تدبر و تحقیق داشت. همین امر باعث شد كه آثار ایشان از یك جامعیت خوبی برخوردار باشد و مورد توجه نسل حقیقت‌جو قرار گیرد.

وی افزود: شهید مطهری در حوزه‌های مختلف مانند فلسفه سیاسی، تاریخ و اقتصاد اسلامی وارد مباحث عمیقی شد و مطالب جدیدی را طرح كرد. یكی از ویژگی‌های اسلام‌شناسی ایشان اعتدال بود كه این موضوع را در همه عرصه‌ها مدنظر داشت.

ایشان همه‌جانبه‌نگری در فرد و جامعه را بسیار مهم دانست و یكی از دلایل افراط و تفریط و خروج از اعتدال را رخنه فرصت‌طلبان می‌دانست.

رئیس مجلس در بخشی دیگر از سخنان خود به بررسی ویژگی‌های اقتصاد اسلامی از منظر شهید مطهری پرداخت و گفت: شهید مطهری معتقد بود دستیابی به اهداف بلنداسلامی با اقتصاد سالم و پویا و ثروت آفرین امكان‌پذیر است كه ما اكنون در این عرصه‌ها با مشكل مواجه هستیم و باید این عرصه‌ها را بهبود ببخشیم.


نوشته شده در   پنجشنبه 12 ارديبهشت 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode