از جمله خواصن گريپ فروت، درمان اختلالات گوارشي، ديابت، آنفلوانزا و تب است.
اين ميوه نيروبخش، برخلاف طعم ترشي كه دارد پس از هضم در بدن، واكنش قليايي از خود نشان ميدهد چراكه اسيدسيتريك آن، در سيستم بدن اكسيده ميشود و به دنبال آن خواص قليايي مايعات بدن افزايش مييابد.
آب گريپ فروت براي پيشگيري و درمان اسيدي شدن معده مفيد است.
برخي ديگر از خواص گريپ فروت عبارتند از:
• درمان اختلالات گوارشي: اين ميوه، براي رفع يبوست مفيد است و اگر كل آن خورده شود برا ي پيشگيري از ابتلا به بيماري تيفوس موثر است و اسهال و اسهال خوني و نيز التهاب روده و ديگر بيماريهاي عفوني دستگاه گوارش را درمان ميكند.
درمان ديابت: اگر قند داريد سه عدد گريپ فروت را سه بار در روز بخوريد و اگر قند نداريد ولي ميزان آن در مرحله مرز است سه بار در روز گريپ فروت استفاده كنيد و مصرف مواد نشاستهاي، شيرينيجات و چربي را كم كنيد و سعي كنيد اغلب آب ميوه، سبزيجات و ميوه تازه مصرف كنيد.
• درمان آنفلوانزا: مصرف گريپ فروت در درمان آنفلوانزا تاثير بسزايي دارد.
• درمان تب: مصرف آب گريپ فروت براي درمان تمام تبها مفيد است. تشنگي را رفع ميكند و احساس سوزش به هنگام تب را برطرف ميكند. در اين مواقع آب گريپ فروت را همراه با آب مصرف كنيد.
• رفع خستگي ميكند: مصرف مخلوط آب گريپ فروت وآب ليمو به مقدار مساوي ، بهترين راه براي رفع خستگي ، بخصوص پس از يك روز كاري است.
• درمان ادرار غيركافي: آب گريپ فروت منبع بسيارغني ويتامين C و پتاسيم است كه ميتواند به عنوان يك دارو براي رفع مقدار غيركافي ادرار ناشي از اختلالات قلبي، كليوي و كبدي موثر باشد.
ارزش غذايي 100 گرم از بخش خوراكي گريپ فروت:
رطوبت: 92%
پروتئين: 0.7 %
چربي:0.1%
مواد معدني: 0.2%
هيدرات كربن: 7%
كلسيم: 20 ميليگرم
فسفر: 20 ميليگرم
آهن: 0.2 ميليگرم
ويتامين C : سي و يك ميليگرم
كالري: 32