ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 2 ارديبهشت 1392     |     کد : 52674

روند فعلی ثبت نام حج آسیبهای فرهنگی واجتماعی دارد/ ورود مجلس به مسئله افزایش هزینه حج تمتع

محمد باقری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس روند فعلی ثبت نام حج تمتع را نادرست خواند و تأکید کرد: باید این روند ...

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
روند فعلی ثبت نام حج آسیبهای فرهنگی واجتماعی دارد/ ورود مجلس به مسئله افزایش هزینه حج تمتع
محمد باقری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس روند فعلی ثبت نام حج تمتع را نادرست خواند و تأکید کرد: باید این روند ثبت نام در حج و زیارت اصلاح شود چون آسیبهای جدی از نظر فرهنگی و اجتماعی به دنبال خواهد داشت.به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اینکه سازمان حج و زیارت متولی سیاستگذاری و مدیریت امور حج کشور است؛ روند کنونی ثبت نام ها و ایجاد توقع و انتظار چندین ساله در مردم برای رفتن به حج و ثبت نام بیش از 2 میلیون نفر با سپرده گذاری چندین ساله و سپس اعلام هزینه 10 میلیونی برای رفتن به حج قطعا تبعات روانی و اجتماعی خواهد داشت. به گونه ای که بسیاری از کسانی که سالها پیش به امید حج تمتع مبلغی را پرداخت کرده اند، امروز دچار مشکل شده اند. به نظر می رسد روند ثبت نام حج نیاز به اصلاحاتی از سوی سازمان حج و زیارت با توجه به تورم سالانه قیمتها دارد تا مردم از همان مرحله اولیه ثبت نام بدانند چه زمانی استطاعت مالی و شرعی این سفر معنوی را خواهند داشت.

حجت الاسلام محمد باقری نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی درباره پرداخت 8 تا 10 میلیون تومانی اعزام به حج تمتع سال 92 برای دارندگان فیش حج سالهای 78 و 84 به خبرنگار مهر، گفت: این مسئله باید در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد که چطور شده این هزینه به یکباره اعلام شده و سود سپرده های مردمی چگونه محاسبه شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید این نوع روند ثبت نام در حج و زیارت اصلاح شود؛ چون مردم حداقل 10 تا 15 سال به امید سفر حج در نوبت می مانند و پول آنها هم در بانکها نگه داشته می شود و سودهایی نیز برای آن تعیین می گردد اما بعد از چند سال ما مواجه با مشکلاتی مثل امسال می شویم که این روش ثبت نام درست نیست چون آسیبهای جدی از نظر فرهنگی و اجتماعی به دنبال خواهد داشت.

حجت الاسلام باقری در پایان تأکید کرد: اگر بتوانیم به گونه ای عمل کنیم که در سازمان حج و زیارت هر ساله ثبت نام صورت گیرد و از بین آنهایی که اولین سفرشان هست، قرعه کشی صورت گیرد و بقیه ثبت نام کنندگان نیز برای سالهای بعد به ترتیب اعزام شوند، قطعا بسیاری از مسائل به تدریج حل خواهد شد.



نوشته شده در   دوشنبه 2 ارديبهشت 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode