ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 آذر 1404
دوشنبه 17 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 اسفند 1391     |     کد : 51271

150 مسجد تاریخی آماده بازدید گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی است

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر باز بودن درب مساجد به طور شبانه‌روزی در نوروز گفت: 150 مسجد تاریخی ثبت ملی شده آماده بازدید گردشگران در ایام تعطیلات نوروز خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی:

150 مسجد تاریخی آماده بازدید گردشگران در ایام تعطیلات نوروزی است 

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر باز بودن درب مساجد به طور شبانه‌روزی در نوروز گفت: 150 مسجد تاریخی ثبت ملی شده آماده بازدید گردشگران در ایام تعطیلات نوروز خواهد بود.


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تراب محمدی در جلسه ساماندهی سفرهای نوروزی اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات به زائران و گردشگران ورودی به استان، تعدادی از مساجد و اماکن زیارتی و تاریخی آذربایجان‌شرقی طبق روال سال‌های گذشته در ایام نوروز به صورت شبانه‌روزی گشوده هستند.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی حضور عده کثیری از هموطنان در ایام تعطیلات نوروز در استان و سیاحت از جاذبه‌های گردشگری و زیارت اماکن متبرکه، امکانات رفاهی در مساجد آذربایجان‌شرقی فراهم آورده شده است.

محمدی تصریح کرد: در این راستا اداره اوقاف و امور خیریه استان با هماهنگی سایر نهادها، درب اماکن مقدس و متبرکه شهرستان‌های استان را برای پذیرفتن گردشگران در ایام نوروز به صورت شبانه‌روزی می‌گشاید.

وی از اهدای بسته‌های فرهنگی در این اماکن به گردشگران نوروزی خبر داد و گفت: نمایشگاه‌های کتاب، صنایع دستی و سوغات استان در تعدادی از امامزادگان زائرپذیر استان برپا می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین با اشاره به رسیدگی به تابلوهای اماکن زیارتی و گردشگری استان، گفت: راه‌های مواصلاتی امامزادگان شهرستان‌های مختلف آذربایجان‌شرقی در آستانه نوروز 92 برای سهولت دسترسی گردشگران رسیدگی شده‌اند.

محمدی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز گردشگران در زائرسراهای امامزادگان استان که برخی از آنها در نقاط دور دست واقع شده‌اند را از دیگر اقدامات پیش‌بینی شده در تعطیلات نوروز عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: تهیه نقشه راهنمای اماکن زیارتی و گردشگری و ارائه آنها در ورودی شهرستان‌های استان، تجهیز چند باب مسجد در استان برای ارائه خدمات ویژه به گردشگران و اجرای برنامه‌های آرامش بهاری از دیگر خدمات نوروزی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برای گردشگران به شمار می‌رود.

محمدی تصریح کرد: بیش از 150 مسجد تاریخی متعلق به دوره‌های مختلف در آذربایجان‌شرقی شناسایی شده که با ثبت ملی این مساجد مرمت و بازسازی بخش عمده‌ای از آنها به پایان رسیده و آماده بازدید گردشگران در ایام تعطیلات نوروز خواهد بود.


نوشته شده در   دوشنبه 28 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode