ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 17 اسفند 1391     |     کد : 50788

بررسی و سنجش دينی، فلسفی و علمی فرقه‌های متافيزيكی

مدير گروه جنبش‌های نوپديد معنوی پژوهشكده باقرالعلوم(ع) از در دست اجرا بودن پروژه‌ای پژوهشی در اين گروه، به منظور بررسی و سنجش دينی، فلسفی و علمی برخی از مدعيات جنبش‌های متافيزيكی خبر داد.




 مدير گروه جنبش‌های نوپديد معنوی پژوهشكده باقرالعلوم(ع) از در دست اجرا بودن پروژه‌ای پژوهشی در اين گروه، به منظور بررسی و سنجش دينی، فلسفی و علمی برخی از مدعيات جنبش‌های متافيزيكی خبر داد.

محمدحسين كيانی، مدير گروه جنبش‌های نوپديد معنوی پژوهشكده باقرالعلوم(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، از در دست اجرا بودن پروژه‌ای پژوهشی به منظور بررسی و سنجش برخی از مدعيات جنبش‌های متافيزيكی خبر داد و گفت: اين پروژه از ابتدای سال 1391 آغاز شده و هدف آن بررسی صحت و سقم مبانی فكری و عقيدتی فرقه‌ها و جرياناتی است كه ادعا می‌كنند با موجودات فوق طبيعی در ارتباطند و يا از قدرت و نيروی فوق طبيعی برخوردارند.

وی افزود: اين قدرت‌ها عموماً تحت عناوينی همچون جادو، يوگا، طالع‌بينی، هيپنوتيزم، ارتباط با ارواح ، جن‌گيری، تله‌پاتی، دورجنبانی(حركت دادن غيرفيزيكی اجسام)، رويابينی و ... خوانده می‌شوند و پژوهشگران ما در اين پروژه نيروهای ياد شده را با سه رويكرد فلسفی، علمی(فراروانشناختی) و دينی مورد بررسی و سنجش قرار می‌دهند.

كيانی عنوان كرد: متصدی اين پژوهش گروه جنبش‌های نوپديد معنوی پژوهشكده باقرالعلوم(ع) است و سيد محمدعلی ديباجی همراه با عليرضا آتشين صدف و قادر حافظ در حال انجام اين پژوهش هستند.

مدير گروه جنبش‌های نوپديد معنوی پژوهشكده باقرالعلوم(ع) با اشاره به اين كه نزديك به يك سوم اين پژوهش به انجام رسيده است، گفت: محصول نهايی اين پژوهش در قالب كتابی در اختيار علاقه‌مندان به اين مباحث قرار خواهد گرفت.













نوشته شده در   پنجشنبه 17 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode