ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 8 دي 1403
شنبه 8 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 19 مهر 1388     |     کد : 5073

شيرپاستوريزه و استرليزه را نجوشانيد

يك استاد دانشگاه اظهار كرد: جوشاندن شير پاستوريزه شده باعث از بين رفتن کيفيت آن مي‌شود...

 

يك استاد دانشگاه اظهار كرد: جوشاندن شير پاستوريزه شده باعث از بين رفتن کيفيت آن مي‌شود.

دکتر احساني استاد دانشگاه تهران ضمن بيان اين مطلب گفت: در پاستوريزه شدن شير کليه ميکروب‌هاي بيماري زاي اين ماه از بين مي‌رود، بنابراين نيازي به جوشاندن آن نيست، ضمن آن که جوشاندن مجدد شير پس از پاستوريزه شدن باعث از بين رفتن برخي ويتامين‌هاي آن مي‌شود.

وي با اشاره به اين که در استرليزه کردن شير نيز علاوه بر ميکروب‌هاي بيماري زا کليه ميکروب‌هاي غيربيماري زا نيز از بين مي‌روند، افزود: به همين دليل ضمن حفظ شرايط نگهداري مي‌توان شيرهاي استرليزه را تا مدت طولاني براي مصرف نگهداري کرد.

وي وجود نگهدارنده در شير را رد و تاکيد کرد: در مواد لبني و شيرهاي مدت دار به هيچ عنوان ماده نگهدارنده و مواد افزودني براي ماندگاري بالا اضافه نمي‌شود.

دکتر احساني در خصوص شرايط تهيه و نگهداري شيرپاستوريزه و استرليزه گفت: چنانچه اکسيژن را از نزديک ماده حذف کنيم و حين نگهداري جلوي نفوذ نور را به داخل بسته بگيريم همچنين از شيرخام اوليه به خوبي استفاده كنيم، شيرپاستوريزه از لحاظ ارزش غذايي هيچ تفاوتي با شيرخام ندارد و حتي مي‌توان از شير براي چند ماه در سرما نگهداري کرد.

استاد دانشگاه تهران در پايان گفت: در استرليزه کردن شير ميزان حرارتي که به شير داده مي شود تا کليه ميکروب‌هاي موجود در شير از بين روند بالا بوده و مدت زمان حرارت کوتاه است تا حداقل لطمه به مواد موجود در شير وارد آمده و مواد مغذي در شير حذف شود.

 


نوشته شده در   يکشنبه 19 مهر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode