ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 5 اسفند 1391     |     کد : 50165

کودک بیش فعال‌تان را دریابید

کودکان بدقلق و پرخاشگر امروز، بیش فعال‌های کوچکی هستند که شاید اگر زودتر به دادشان نرسید تمام زندگی‌شان زیر سایه این اختلال از بین برود.

سلامت نیوز : کودکان بدقلق و پرخاشگر امروز، بیش فعال‌های کوچکی هستند که شاید اگر زودتر به دادشان نرسید تمام زندگی‌شان زیر سایه این اختلال از بین برود. بررسی‌ها نشان می‌دهد که 75 درصد کودکان مبتلا به بیش‌فعالی پرخاشگر، ناسازگار و بی توجه به حرف و توصیه اطرافیان هستند و رفتارهای ناگهانی و بی فکر و عمل دارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اطلاعات ؛ مشکل این بچه‌ها تحت تاثیر متغیرهای محیطی و ژنتیکی رخ داده است و نظریاتی که وجود دارد، ‌آسیب مغزی، عوامل عصبی شیمیایی و عوامل روانی را در بروز بیش‌فعالی تأیید می‌کند. این کودکان در دوران شیرخوارگی به نور، ‌صدا و حرارت حساس هستند و ‌در سنین مدرسه به جز شیطنت و شلوغ کاری و بی توجهی به قوانین مدرسه، رفتارهای تحریک پذیری و بی ثباتی هیجانی هم از خود نشان می‌دهند.

آنها حواس پرتند و نوسان توجه دارند که باعث می‌شود با وجود هوش زیاد یادگیری شان کند و ذخیره‌سازی اطلاعات شان با مشکل مواجه شود. آنها هر کاری را با اشتیاق شروع می‌کنند اما نیمه کاره می‌گذارند. ‏

بازماندن از توجه کافی به جزئیات، گوش نکردن هنگام صحبت بقیه، اشکال در توجه در تکلیف، ‌اشکال در سازمان‌دهی تکالیف، ‌شلوغ کاری و پر سر و صدا بودن، پرحرفی، ‌جواب دادن قبل از پایان سوال، ‌ناتوانی در انتظار کشیدن برای نوبت، ‌قطع حرف دیگران و مداخله در آن از دیگر مشخصه‌های کودک بیش فعال است.‏برای درمان این کودکان نه با خشم و عصبانیت و دعوا وارد میدان شوید، نه با تنبیه و سرزنش.

بهترین درمان کودکان بیش فعال دارو درمانی است و روانپزشک به فرزند شما داروهایی خواهد داد که تمرکز او را زیاد کرده و شکل پذیری رفتارش را بیشتر می‌کنند.


نوشته شده در   شنبه 5 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode