ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1391     |     کد : 49655

جامعه تنبل مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست

مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: جامعه تنبل و بیکار مورد پسند پیامبر (ص) و ائمه (ع) نیست، بنابراین جامعه دینی باید جامعه‌ای خودکفا و نیرومند از هر نظر باشد.


آیت الله حسینی بوشهری:

جامعه تنبل مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست/اقتصاد ریاضتی نتیجه اقتصاد غربی

خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: جامعه تنبل و بیکار مورد پسند پیامبر (ص) و ائمه (ع) نیست، بنابراین جامعه دینی باید جامعه‌ای خودکفا و نیرومند از هر نظر باشد.


به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در همایش نخبگان بسیجی استان قم که در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با ذکر این مطلب که اقتصاد، نقش مهمی در حفظ جامعه دارد، اظهار داشت: اسلام، نگاه ویژه‌ای به اقتصاد دارد و توجه به ابعاد مختلف آن، نقش مهمی در رفع آسیب‌ها خواهد داشت.

وی افزود: اسلام الگوی اقتصادی مترقی را پیش روی بشر نهاده است که در تمام عرصه‌ها پیام، مطلب و چشم انداز چند بعدی است.

اولیای دین مردم را به کار، تولید و اصلاح الگوی مصرف توصیه کرده‌اند

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در قرآن و روایات از پیامبر(ص) و ائمه(ع) بر اهمیت پیگیری مباحث اقتصادی تاکید شده است، ادامه داد: اولیای دین همواره مردم را به کار، تولید و اصلاح الگوی مصرف توصیه کرده‌اند، زیرا اگر جامعه اسلامی از نظر اقتصادی خودکفا و پویا شود، دین داری شکوفایی خواهد داشت.

وی با اشاره به خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف، عنوان کرد: درست است که در حوزه علم، مسائل نظامی و... به توفیقات چشمگیری دست یافته‌ایم، ولی نباید فراموش کرد که خودکفایی در عرصه اقتصادی از مهم‌ترین عرصه‌هایی است که اگر در آن به خودکفایی نرسیم و شکوفا نشویم، بسیاری از دستاورد‌ها از بین می‌رود.

تلاش دشمن در فروپاشی اقتصاد ایران اسلامی

آیت الله حسینی بوشهری یادآور شد: دشمن تمام توان خود را برای فروپاشی اقتصاد ایران اسلامی به کار گرفته است و ما نیز باید با برنامه ریزی دقیق، در مقابل آن بایستیم تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

وی با اشاره به اینکه در زمان ظهور حضرت ولی عصر (عج) شکوفایی اقتصادی به حدی است که دیگر کسی محتاج زکات نیست، ادامه داد: از آنجایی که نظام اسلامی زمینه ساز این حرکت است، باید در این راه گام برداشت و به رفع مشکلات اقتصادی مردم بپردازیم.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه تاکید کرد: جامعه تنبل و بیکار مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست، بنابراین جامعه دینی باید جامعه‌ای خودکفا و نیرومند از هر نظر باشد.

وی با اشاره به دستورالعمل‌های مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دستورالعمل کاری همه ماست، زیرا ریشه در روایات معصومین(ع) و رهنمودهای امام راحل دارد.

اقتصاد مقاومتی با شروع جنگ تحمیلی به تاخیر افتاد

آیت الله حسینی یوشهری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مسئله‌ای است که باید از روز اول انقلاب به آن می‌پرداختیم، اما با شروع جنگ تحمیلی به تاخیر افتاد، تاکید کرد: امروز بهترین زمان برای شکوفایی اقتصاد کشور است که باید از تحریم‌ها، فرصت‌های ایده آلی ساخت تا دشمنان از تحریم‌ها پشیمان شوند و بگویند که «ای کاش ایران را تحریم نمی‌کردیم تا به این حد از پیشرفت و قدرت نمی‌رسید».

وی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی در واقع اقتصادی پویا، هدفمند و با برنامه است که به دنبال رفع موانع اقتصادی از جامعه است و نباید آن را با اقتصاد ریاضتی مقایسه کرد.

امام جمعه قم افزود: کنترل فتنه‌های دشمن، کاهش وابستگی‌ها، پویای اقتصادی، تکیه بر فرصت‌های ملی و استفاده از تمام ظرفیت‌های خودکفایی از اقتصاد مقاومتی است، در حالی که اقتصاد ریاضتی در مواقعی است که کشور با کسری بودجه فراوان مواجه است و راه خروج ندارد و مجبور به افزایش مالیات‌ها و استقراض گسترده می‌شود.

وی با اشاره به موانع پیش روی اقتصاد مقاومتی، ادامه داد: در عرصه اقتصاد مقاومتی باید با 2 مانع داخلی و خارجی مقابله کنیم، خارجی‌ها علیه ما تحریم کرده‌اند و ما باید تلاش کنیم که هم تحریم‌ها را دور بزنیم و هم از اجماع بین المللی علیه خود جلوگیری کنیم، در داخل نیز باید از اظهارنظرهای ناآگاهانه‌ای که موجب تشنج می‌شود پرهیز شود.

نتیجه اقتصاد غربی ریاضت اقتصادی است

وی تاکید کرد: اقتصاد دانانی که علم آن‌ها بر پایه اقتصاد غربی است نمی‌توانند به پیشرفت نظام اسلامی و حل مشکلات کمک کنند، زیرا نتیجه اقتصاد غربی، ریاضت اقتصادی است، براین اساس باید از کار‌شناسان آشنا با اقتصاد اسلامی استفاده کرد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه فعالیت‌های اقتصادی باید با طرح و برنامه ریزی و به صورت هدفمند و همسو انجام شود، ابراز داشت: باید جلوی وارادات کالاهای غیرضروری و کم کیفیت خارجی که مانع رشد کیفی کالاهای داخلی است، گرفته شود.

اهمیت اصلاح الگوی مصرف

وی با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی مصرف، ادامه داد: اگر مصرف را با الگوی صحیح آن انجام ندهیم، تولید متوقف می‌شود، فرهنگ تولید و مصرف در جامعه باید نهادینه شود و تولید کنندگان ما صرفاً به دنبال تولید کالاهای باکیفیت باشند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، ‌ آیت الله حسینی بوشهری در پایان، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تداوم سیاست‌های مرتبط با خودکفایی، تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها، کاهش اتکا به نفت، بالا بردن مشارکت مردمی در حوزه‌های اقتصادی، حمایت از کارگاه‌های محلی و خانگی، ترویج فرهنگ ساده زیستی بین مسئولین و مردم و جلوگیری از بروکراسی زائد اداری از جمله دیگر ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد.



نوشته شده در   دوشنبه 23 بهمن 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode