ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 13 بهمن 1404
دوشنبه 13 بهمن 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 22 بهمن 1391     |     کد : 49588

چشم بادامی‌ها برای تراکتورسازی قضاوت می‌کنند

اسامی داوران قضاوت کننده در دیدار تراکتورسازی تبریز و الجزیره قطر از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شد.

در جام باشگاه‌های آسیا

چشم بادامی‌ها برای تراکتورسازی قضاوت می‌کنند 

اسامی داوران قضاوت کننده در دیدار تراکتورسازی تبریز و الجزیره قطر از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ، بازی تراکتورسازی تبریز با الجزیره قطر روز سه‌شنبه 23 اسفند ماه 91 در دوحه قطر برگزار خواهد شد.

داور وسط نیشی مورا یوچی از ژاپن، کمک داور اول ساگارا تورو و کمک داور دوم ناگی تویوکی از کشور ژاپن خواهند بود.

همچنین کمک داور چهارم نیز علی شعبان از کویت است.

ناظر مسابقه الرحیمی ناصر حمدان حمید از عمان و ناظر داوری مایل حنانیا از فلسطین خواهد بود.

تیم‌های تراکتورسازی تبریز و الجزیره قطر که نخستین حضور خود در باشگاه‌های آسیا را تجربه می‌کنند در دومین بازی خود به مصاف هم می‌روند.

تراکتورسازی در نخستین بازی آسیایی خود هشت اسفند در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان الشباب امارات است.

دیدار تیم‌های تراکتورسازی ایران و الجزیره امارات که روز سه‌شنبه 8 اسفند 91 در تبریز برگزار می‌شود را تیم داوری از چین قضاوت خواهند کرد.

های‌تان به عنوان داور وسط و کمک‌هایش ویمینگ هو و وی هان و داور چهارم دی وانگ از چین قضاوت بازی تیم‌های تراکتورسازی ایران و الجزیره امارات را بر عهده دارند.

ناظر بازی از هند و ناظر داوری از سوریه انتخاب شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 22 بهمن 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode