به همت اداره تبليغات اسلامي اهر و شوراي هيئات مذهبي و كانون مداحان جشن انقلاب با حضور امام جمعه ، فرمانداري و مسئولين هيئات مذهبي و مداحان و خانوادهاي آنان سه شنبه 17 بهمن 20 شب در سالن اجتماعات اداره تبليغات اسلامي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي ،خسرو اكبري كارشناس اداره تبليغات اسلامي اهر با بيان اين خبر افزود:حجت الاسلام حسيني رئيس اداره تبليغات اسلامي در اين مراسم طي سخناني پيروزي انقلاب اسلامي ايران را در سايه تمسك به نهضت امام حسين(ع) ذكر كرده و بر نقش تشكل هاي ديني در به ثمر نشستن انقلاب اسلامي تاكيد كرده و پايداري و پيشرفتهاي روز افزون انقلاب اسلامي را مرهون ايمان و توكل به خدا، وحدت كلمه و پايبندي به آرمانهاي امام خميني (ره) و پيروي از ولايت فقيه دانست.
خسرو اكبري گفت : صديقي فرماندار اهر ضمن تقدير از زحمات اداره تبليغات اسلامي ، شوراي هيئات مذهبي و كانون مداحان در برپايي جشن انقلاب ، جايگاه خانواده هاي مذهبي و متدين را در جامعه والا توصيف كرده و دستابي به استقلال و آزادي و برپايي نظام جمهوري اسلامي و برقراري عدالت اجتماعي را از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي ايران بيان كرد.
كارشناس اداره تبليغات اسلامي افزود: اجراي تئاتر ، سرود خواني و برگزاري مسابقه كتبي و اهداء جوايز به نفرات برتر را از ديگر برنامه هاي اين جشن برشمرد.