ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 بهمن 1391     |     کد : 49227

صالحی به کنفرانس امنیتی در مونیخ رفت؛ بررسی برنامه هسته‌ای ایران

علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ، عصر شنبه وارد مونیخ شد.

همشهری آنلاین:علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ، عصر شنبه وارد مونیخ شد.
به گزارش ایرنا، چهل و نهمین کنفرانس امنیتی مونیخ از بعد از ظهر روز جمعه باحضور مقام ها و شخصیت‌های سیاسی و امنیتی کشورهای مختلف جهان در هتل بایریشه هوف شهر مونیخ کار خود را آغاز کرده است.

وزیرامورخارجه ایران قرار است روز یکشنبه و در سومین روز از برگزاری این کنفرانس بین‌المللی، در سخنانی دیدگاه های جمهوری اسلامی در خصوص مسائل مهم بین المللی و همچنین برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشور را در میزگردی که با محوریت این موضوع برگزار خواهد شد، تشریح کند.

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی همچنین قرار است درحاشیه کنفرانس بین المللی مونیخ در دیدارهای دوجانبه با برخی از سران و مقام‌های خارجی شرکت کننده در این کنفرانس،در خصوص مسائل مورد علاقه دوجانبه و منطقه‌ای گفتگو کند.

گیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان و اخضر ابراهیمی نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، روز گذشته در سخنان خود اعلام کردند که با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست امنیتی مونیخ دیدار خواهند کرد.

کنفرانس امنیتی مونیخ را می‌توان به لحاظ نقش و کارکرد آن با اجلاس ˈداووسˈ مقایسه کرد با این تفاوت که اجلاس سالانه ˈداووسˈ در سوئیس، کانون بحث و تبادل نظر کارشناسان،‌ مسوولان و دست‌اندرکاران اقتصاد جهان درباره موضوعات و تحولات مربوط به این رشته است، درحالی که کنفرانس مونیخ به چالش‌ها و تهدیدات امنیتی و امور دفاعی در جهان می‌پردازد.

براساس اعلام مقام های مسوول،در نشست امسال مونیخ بیش از ۴۰۰ میهمان در قالب 90 هیات دیپلماتیک مشتمل بر 70 وزیر امور خارجه و دفاع از حوزه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی و نظامی در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت دارند.

از جو بایدن،معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، کاترین اشتون، هماهنگ کننده ساسیت خارجی اتحادیه اروپایی، وزیران امور خارجه کشور عضو این اتحادیه،آندرس فوک راسموسن،دبیرکل ناتو، اخضر ابراهیی نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه و امیر قطر به عنوان برخی از سران و مقام های شرکت کننده در چهل و نهمین کنفرانس امنیتی مونیخ نام برده شده است.

شرکت‌کنندگان در طول سه روز برگزاری کنفرانس،درباره‌ موضوعات مهمی از جمله بحران سوریه،برنامه هسته ای ایران،درگیری‌های نظامی در مالی و برخی از دیگر چالش‌ها‌ی بین‌المللی و مباحثی همچون حملات سایبری، مبارزه با تروریسم، بحران اقتصادی یورو، موضوع انرژی ،برنامه های ناتو و نقش کشورهای درحال ظهور بحث و رایزنی خواهند کرد.


نوشته شده در   يکشنبه 15 بهمن 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode