نشريه مانثلي ريويو نوشت: سران كشورهاي صنعتي به جاي اعتراف به ضرورت تغيير بنيادي در سيستمي (نظام اقتصاد سرمايهداري) كه شكست آن كاملاً مشهود و واضح است، تنها در فكر نجات اين سيستم بوده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه مانثلي ريويو طي تحليلي به بررسي تبعات منفي بحران مالي و اقتصادي جهان پرداخت و نوشت، بحران اقتصادي و مالي جهاني عواقب گستردهاي بر زندگي ميليون ها نفر در جهان هم در شمال و هم در جنوب داشته است و همچنين بر محل زندگي ما يعني كرة زمين نيز عواقبي را بر جاي گذارده است.
اين نشريه گزارش داد: اين بحران، همراه با بحران غذا، تغييرات آب و هوايي و نوسانات قيمت انرژي منجر به خسارات شغلي و درآمدي بزرگ، افت معيارهاي سلامت ، تحصيل، مسكن، آب و برق و امنيت اجتماعي گرديد و ناتواني از ريشه كن نمودن جرم و جنايت از مناطق مختلف، و افزايش نژاد پرستي، تبعيض جنسيتي و مذهبي از ديگر اثرات آن مي باشد. هزينه اين بحران همچنان در حال افزايش است كه شامل رشد سريع بحران اجتماعي و افزايش نظامي شدن، جنگ و خشونت مي باشد.
اين نشريه افزود: از تأثير اين بحران افسار گسيخته در بطن اقتصاد جهاني در اثر سياست هاي طراحي شده در خدمت جريان آزاد سرمايه مي توان به افزايش ميزان بدهي در كشورهاي جنوب اشاره كرد كه آثار نامطلوب شديدي بر اقتصاد اين كشورها خواهد داشت .
"بمب بدهي جديد در حال انفجار است " يعني درآمدها و ماليات كاهش يافته، ارسال پول از طرف كارگران مهاجر كاهش يافته و تقاضاي رو به رشد اجتماعي، اقتصادي و محيطي، بسياري از دولت هاي جنوب را به سمت جستجوي نزديكترين وام دهندة ، ناچار ساخته است.
به جاي اعتراف به ضرورت تغيير بنيادي در سيستمي كه شكست آن كاملاً مشهود و واضح است، پاسخ دولت هاي شمال بويژه گروه هفت ، شركت ها و بعضي دولت هاي جنوب فقط در راستاي نجات اين سيستم بوده است. به جاي منتفع شدن افراد، كشورها و سياره اي كه تاكنون براي مدتي طولاني هزينة ثروتمند سازي خود را پرداخته اند، آنها بايد غرامت و خسارت در قبال بوجود آوردن بحران جرم و جنايت و استفادة نامناسب از ثروت و طبيعت دنيا را بپردازند.
نشريه مانثلي ريويو ادامه داد: ديگر كافي است. ما مردم بايد درهر منطقه و در كل جهان متحد شويم تا جايگزيني از تساوي و تعادل براي همه، بدون وام و بدهكاري و سلطه و چيرگي بوجود آوريم.