ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 15 دي 1391     |     کد : 48287

رئیس ستاد مشترک ارتش سوریه: توطئه‌ها علیه سوریه شکست خورد

رئیس ستاد مشترک ارتس سوریه طی سخنانی گفت توطئه‌هایی که سوریه با آن مواجه است به کمک مردان مقاوم ارتش و همبستگی مردم شکست خورد.

 رئیس ستاد مشترک ارتس سوریه طی سخنانی گفت توطئه‌هایی که سوریه با آن مواجه است به کمک مردان مقاوم ارتش و همبستگی مردم شکست خورد.


به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری سوری «سانا»، «علی عبدالله ایوب» رئیس ستاد مشترک ارتش سوریه طی سخنانی گفت توطئه‌ای که ملت سوریه با آن مواجه است به کمک مردان مقاوم ارتش و همبستگی مردم شکست خورد.

وی که در بازدید از یکی از پایگاه‌های نظامی سوریه این سخنان را مطرح می‌کرد، به روحیه بالایی که مردان ارتش در مقابله با دشمنان دارند اشاره کرد و از آنها خواست تا به وظیفه خود در نابودی گروه‌های مسلح تروریستی و از بین بردن پناهگاه‌هایشان و پاکسازی خاک وطن از پلیدی و جنایت‌های آنها پایبند باشند.



در همین راستا نیز فرماندهی کل ارتش سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد ضربات سنگینی را به گروهک تروریستی جبهه النصره وارد کرده و خسارات زیادی را بر آن تحمیل کرده است.



ارتش سوریه در این بیانیه تصریح می‌کند تروریست‌های جبهه النصره سعی در حمله به فرودگاه «تفتاز» در ریف ادلب را داشتند که با ضربه سنگین نیروهای ارتش روبرو شده و صدمات و تلفات زیادی بر آنها وارد شد.


نوشته شده در   جمعه 15 دي 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode