ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 25 شهريور 1388     |     کد : 4710

مصرف غذاهاي چرب باعث كندذهني و تنبلي مي‌شود

مصرف غذاهاي چرب باعث كندذهني و تنبلي مي‌شود...

مصرف غذاهاي چرب باعث كندذهني و تنبلي مي‌شود

محققان دانشگاه آكسفورد در يك پژوهش جديد نشان داده‌اند: موشهايي كه رژيم‌هاي غذايي حاوي چربي زياد دارند، توان فيزيكي آنها به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد و با افت توانايي ذهني پس از 9 روز مواجه مي‌شوند.

محققان مي‌گويند: اين يافته نه تنها براي افرادي كه چربي زياد مصرف مي‌كنند هشدار دهنده است بلكه حتي براي ورزشكاراني كه مي خواهند رژيم غذايي مناسبي داشته باشند و يا براي بيماراني كه مبتلا به اختلالات متابوليكي هستند كاربرد دارد.

شرح اين پژوهش در مجله «FASEB» منتشر شده است.

دكتر اندرو موراي پژوهشگر اصلي در اين تحقيق مي‌گويد: ما متوجه شديم وقتي رژيم غذايي موشها از كم چرب به پرچرب تغيير مي‌كند به ميزان حيرت انگيز و تعجب آوري بازده فيزيكي آنها كاهش مي‌يابد و پس از گذشت 9 روز اين افت توان فيزيكي به 50 درصد مي‌رسد.

به گفته متخصصان تغذيه، ‌رژيم‌هاي غذايي پرچرب كه مهمترين آن رژيم غذايي غربي است در طولاني مدت خطرناك و مضر هستند و مشكلاتي چون چاقي، ‌ديابت و نارسايي قلبي را بوجود مي‌آورند. اين مواد غذايي هم چنين باعث كاهش توانايي ذهني و حافظه‌اي مي‌شود. اما اين بار محققان دريافته‌اند كه اين تاثيرات نامطلوب حتي در كوتاه مدت نيز اعمال مي‌شوند.

 


نوشته شده در   چهارشنبه 25 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode