ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 5 آذر 1391     |     کد : 46312

اعتصاب 26 حزب سیاسی/ میدان التحریر همچنان ناآرام است

منابع آگاه از تحصن 26 حزب و جریان سیاسی مصر در میدان التحریر در اعتراض به تصمیمات اخیر محمد مرسی خبر می دهند.

منابع آگاه از تحصن 26 حزب و جریان سیاسی مصر در میدان التحریر در اعتراض به تصمیمات اخیر محمد مرسی خبر می دهند.
به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی اسکای نیوزعربی در گزارشی اعلام کرد: نمایندگان 26 حزب و جریان سیاسی مصر در اعتراض به تصمیمات جدید مرسی در میدان التحریر تحصن کرده اند.

بنابر این گزارش، احزاب مصری خواستار بازنگری رئیس جمهور مصر در تصمیماتش شده و تاکید کرده اند در غیر این صورت به تحصن خود ادامه خواهند داد.

از سوی دیگر، شب گذشته "فواد سکینه" از معاونان محمد مرسی در اعتراض به تصمیمات وی از سمت خود استعفا کرد.

وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه ای مداخله جویانه خواستار حل اختلافات داخلی در مصر بر مبنای گفتگو و راهکار دیپلماتیک شد و بر لزوم برگزاری انتخابات پارلمانی در مصر تاکید کرد. 


نوشته شده در   يکشنبه 5 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode