مصرف بيرويه خرما موجب افزايش قند خون ميشود
يك متخصص تغذيه گفت: مصرف بيرويه و كنترل نشده خرما موجب افزايش قند خون ميشود، بنابراين توصيه ميشود افراد به ويژه مبتلايان به ديابت، ميزان مصرف خرما را كنترل كنند.
دكتر حميد خداپرست در گفت وگو با ايسنا، اظهار داشت: بسياري از افراد تصور ميكنند كه به دليل طبيعي بودن قند خرما، مصرف بيرويه آن مضرنيست، در حالي كه قند خرما در صورت مصرف بيش از حد در بدن ذخيره و تبديل به قند ساده شده و موجب افزايش قند خون ميشود.
وي افزود: قند خرما و ديگر ميوهها از نوع فروكتوز است كه در صورت استفاده بيش از حد در بدن تجمع يافته و به قند گلوكز تبديل شده و مازاد آن نيز به صورت چربي ذخيره ميشود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: به همه افراد به ويژه بيماران ديابتي توصيه ميشود خرما را به صورت كنترل شده و به مقدار محدود در طول روز مصرف كرده و از خوردن بيش از حد اين ميوه پرهيز شود.