ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 آبان 1391     |     کد : 45089

«سبک زندگی اسلامی» نیازمند بصیرت و نقشه راه است

مدیر مرکز حجاب ریحانة‌النبی(ص) با بیان اینکه در عملیاتی کردن سبک زندگی، شتابزده و با افراط یا تفریط عمل می‌شود، گفت: گروهی بدون توجه به معنا و سبک زندگی حرکت می‌کنند و عده‌ای هم تنها در لفظ سبک زندگی باقی می‌مانند.

حجت‌الاسلام ابراهیم‌پور در گفت‌وگو با فارس:
«سبک زندگی اسلامی» نیازمند بصیرت و نقشه راه است 
مدیر مرکز حجاب ریحانة‌النبی(ص) با بیان اینکه در عملیاتی کردن سبک زندگی، شتابزده و با افراط یا تفریط عمل می‌شود، گفت: گروهی بدون توجه به معنا و سبک زندگی حرکت می‌کنند و عده‌ای هم تنها در لفظ سبک زندگی باقی می‌مانند.

حجت‌الاسلام ابراهیم‌پور، مدیر مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی ریحانة‌النبی(ص) در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار آئین و اندیشه فارس در خصوص جایگاه رسانه در انتقال مفاهیم ارزشی گفت: امروزه «رسانه» یکی از مهمترین و ساده‌ترین ابزارهایی است که جهان روی آن سرمایه‌گذاری‌های کلان انجام می‌دهد.

وی اظهار داشت: رسانه می‌تواند بسیاری از واقعیات را آنچنان که است به مخاطب انتقال داده و یا اینکه آنها را مطابق با میل و خواسته خویش تغییر دهد لذا رسانه‌ای که امروز در دنیا کار می‌کند اگر مطابق با واقعیت‌های جهان عمل کند می‌تواند یک رسانه متعهد باشد.

ابراهیم‌پور تصریح کرد: رسانه غیرمتعهد هرچند در برهه‌ای از زمان بتواند تأثیر خود را بگذارد اما به مرور زمان، آن واقعیتی را که به شکل دیگری انعکاس داده می‌شود جایگاه آن رسانه را مشخص خواهد کرد و در اینجاست که اعتبار رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگری مشخص می‌شود.

وی عنوان کرد: امروز نقش رسانه، بی‌بدیل‌ترین نقش در انتقال مفاهیم، فرهنگ‌ها و ایده‌هایی است که افراد را از راه‌های دور با فرهنگ‌ها، منش‌ها و واقعیت‌های مختلف آشنا می‌شود و رسانه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

این کارشناس مذهبی درباره اینکه رسانه تا چه اندازه می‌تواند سبک زندگی‌ها انسانها را شکل دهد، اظهار داشت: رسانه به صورت مستقیم و غیرمستقیم می‌توند در جهت‌دهی زندگی ایفای نقش کند البته شاید جایگاه رسانه، یکی از مهمترین جایگاه‌هایی باشد که در انتقال سبک زندگی ایرانی مؤثر است.

ابراهیم‌پور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی گفت: سبک زندگی اسلامی، زیبایی‌های بسیاری را در دین، فرهنگ و ملیت ما دارد. اما گاهی اوقات این امور تحت تأثیر شرایط خاص قرار گرفته و تغییر ماهیت می‌دهند.

وی ادامه داد: سبک زندگی اسلامی و فرهنگ غنی ایرانی دارای زیبایی‌های بسیاری است اما ممکن است به طور مثال در برنامه‌هایی که از رسانه ملی پخش می‌شود آن برنامه انعکاس دهنده سبک زندگی غربی باشد؛ هر چند که مهمان و مجری برنامه درباره سبک زندگی اسلامی سخن بگویند و این تضادی آشکار در این زمینه به شمار می‌رود.

ابراهیم‌پور تصریح کرد: پیشنهادی که مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی داده‌اند یک فرهنگ، ایده و منش زندگی است که نسل‌های مختلف می‌تواند از آن استفاده کند اما متأسفانه گاهی اوقات ما گرفتار الفاظ و برخی از معانی می‌شویم در حالی که این موضوع، مشکل جامعه امروز ما نیست.

وی اظهار داشت: وقتی مقام معظم رهبری با دیدگاه تخصصی خویش مطلبی را در خصوص سبک زندگی عرض می‌کنیم ما وظیفه داریم هر چه سریعرت آن را اجرا کنیم که اگر عملیاتی شد نتیجه آن را به زودی خواهیم دید. همچنان که ایشان در مباحث سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... هشدارهایی را داده‌اند و به طور مثال می‌گویند «اکنون زمان تبلیغ برای انتخابات نیست» از این رو اگر ما بخواهیم برای آن چرا بیاوریم، کمکی به جامعه نخواهد کرد.

مدیر مرکز حجاب ریحانة‌النبی(ص) داشتن بصیرت را مهمترین رکن عملیاتی کردن فرمایش‌های مقام معظم رهبری خواند و افزود: بسیاری از ما گاهی اوقات شتابزده عمل می‌کنیم و دچار افراط و تفریط می‌شویم لذا گروهی بدون توجه به معنا و مفهوم زندگی و بدون نقشه راه، حرکت می‌کنند و عده‌ای هم آنقدر در لفظ سبک زندگی گیر می‌کنند که دیگر فرهنگ غرب وارد جامعه ما شده است.


نوشته شده در   سه شنبه 9 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode